Lamborghini tändare

Lamborghini Estremo Tändare Röd


4,7 (3 Betyg)
957 kr

Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Ferruccio Lamborghinis legendariska superbilar banade väg för hans son Antonio "Tonino" Lamborghini att fortsätta familjens arv som ledare inom italiensk design. Tonino Lamborghini-serien med cigarrtillbehör visar tydligt denna moderna styling. Ingenstans syns den tydligare än hos Estremo Tändare Röd.

Lamborghini Estremo Tändare Röd förkroppsligar Lamborghini-utseendet med en röd lackfinish och kromdetaljer som utstrålar modern sofistikering. En svart tändningsknapp av gummi och bakpanel i borstad metall är pricekn över i:et på denna iögonfallande skapelse.

Med en mjuk rörelse produceras en kraftfull, vindbeständig jetflamma, perfekt för att tända cigarrer, oavsett förhållanden. Bakpanelen har en smakfullt placerad Lamborghini-sköld som fungerar som ett fönster på bränsletanken. När fönstret är rött är tändaren fylld och redo för action. När färgen bleknar fyller du enkelt på med butan så är du igång igen. Så enkelt är det.

Estremo Tändare Röd kombinerar precisionsdesign och funktionalitet med en omisskännlig Lamborghini-känsla. Tändaren levereras i en sammetfodrad läderbox i form av Lamborghini-skölden. Detta ger ett bra hem för tändaren när den inte används, och gör den till en perfekt present.

Artikel-ID:
91015
Vikt:
85 g
Material:
Rostfritt stål
Lågtyp:
Jetflamma
Modell:
A585
Färg:
Röd
Gas:
Butan
EAN-kod:
4260128725254
Mått:
72 mm x 35 mm x 12.7 mm
Märke:
Lamborghini
Specialfunktioner:
Ingen
Antal lågor:
1
Fönster för gasnivå:
Ja
Passar för piprökare:
Nej

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 4,7/5   (3 Betyg)
 67% (2 Betyg)
 33% (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 26 May 2019
Översatt

Jag är väldigt glad! Produkten är toppenbra!

 27 Jan 2022
 13 Sep 2012