Colibri Stealth 3 tändare Metalliskt svart

Review rating 5/5
(2 Betyg)
1 003SEK

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Inkommer lager om 10 dagar
  • Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
Colibri erbjuder ett brett utbud av fina cigarrtändare, men ingen motsvarar nivån på design och funktionalitet hos Colibri Stealth 3-tändaren. Denna högteknologiska skönhet inspirerades av framsteg inom flygdesign och ger kraftfull flamkontroll som du kan lita på när som helst och var som helst.

Colibri Stealth 3 Tändare Metallisk Svart för tankarna till de flyg som inspirerade designen. Den snygga metalliskt svarta ytan med svarta detaljer ger ett futuristiskt utseende som är en omedelbar konversationsstartare.

Den här funktionständaren är en av Colibris mest innovativa skapelser med en pyramidflamdesign som ger precisionskontroll som aldrig förr. Tre vindbeständiga flammor smälter samman för att skapa en pyramidformad flamma som tänder dina cigarrer snabbt, effektivt och med största lätthet oavsett vindförhållanden. Tändaren fungerar till och med på över 3 000 meters höjd. Du kan kontrollera butannivån genom ett blått fönster på bränsletanken.

Denna spännande skapelse är ett robust alternativ som ger hög eldkontroll oavsett var du vill tända din cigarr. Modern i stilen, solid konstruktion och oerhört trevlig att använda, Colibri Stealth 3 Tändaren tar cigarrupplevelsen till nya höjder.
Vikt: 112 g
Lågtyp: Jetflamma
Material: Metall
Fönster för gasnivå: Ja
EAN-kod: 5037258036074
Antal lågor: 3
Färg: Svart
Extra: Ingen
Märke: Colibri

Kunder som har köpt den här produkten köpte också

Humidorer - Bästsäljare

Missa inte bästsäljarna i våra TOPP 3 mest populära kategorier av # 1 Humidorer, # 2 Kabinett och # 3 Adorini Humidorer.

Kundbetyg och recensioner

Helhetsomdöme Review rating 5/5
(2 Betyg)
Review rating  
100 % (2 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating
 26 Aug 2020
Review rating
 03 Feb 2020
00:00 00:00