John Aylesbury Cigarrfodral till 3 separata Coronas Svart

John Aylesbury Cigarrfodral till 3 separata Coronas Svart


3,0 (1 Betyg)
284 kr

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
John Aylesbury representerar det bästa från tyska tobakshandlare och tillverkare och är ett utmärkt val för cigarrentusiaster som vill ha högkvalitativa cigarrtillbehör som erbjuder både stil och värde. Fans av mindre cigarrer kommer särskilt att bli nöjda med John Aylesbury Cigarrfodral 3 Halvcorona Svart.

Fodralet har ett iögonfallande, texturerat svart hästskinnsmönster som kommer att passa både i avslappnade och formella miljöer. Den kompakta, tvådelade designen ger ett elegant och modernt utseende som kommer att göra att du och dina cigarrer är stilfulla var än dina resor tar dig.

Cigarrfodralet har gott om plats för tre cigarrer i halvcoronastorlek, så du kommer alltid att ha en cigarr i beredskap. Den effektiva användningen av utrymmet gör fodralet lätt att bära oavsett tillfälle och håller dina cigarrer säkert förvarade. Fodralet passar utmärkt i fickan, portföljen eller var du än vill gömma det när du är på språng.

Om du vill ha ett pålitligt cigarrfodral med en touch av elegans till ett bra vardagsvärde är denna lilla skatt ett idealiskt val. John Aylesbury Cigarrfodral 3 Halvcorona Svart levererar i både form och funktion för att se till att du njuter av din cigarrrökning oavsett situation. Det här fodralet är en utmärkt julstrumpefyllare.

Vikt:
29 g
Utrustad med hygrometer:
Nej
Märke:
John Aylesbury
Artikel-ID:
John Aylesbury Cigar Case for 3
Interiören fodrad med spanskt cederträ:
Nej
Höjd:
32 mm
Djup:
122 mm
Kapacitet:
3 cigarrer
Största cigarrformat:
Krona
Material:
Papp
EAN-kod:
4260327152349
Färg:
Svart
Beläggning:
Ingen

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 3,0/5   (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 100% (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 27 Apr 2023