Humidor Bambu frostad 100

Humidor Bambu frostad 100


-11% Rabatt
4 138 kr
4 655 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillgänglig inom 2-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Om du är trött på humidorer med samma gamla föråldrade färger och ytbehandlingar är Pegasus-serien av utsökta humidorer här för att få dig på bättre humör. Från samma team som står bakom de berömda Guy Janot-humidorerna tar Pegasus Bambu Humidor Frostad 100 form och funktion till en helt ny nivå.

Denna vackra humidor med större kapacitet har en naturlig bambufanér som är höljd i en unik frostad finish, för ett levande och sofistikerat utseende som garanterat kommer att lägga till lite zen till ditt rum eller kontor, samtidigt som den bevarar upp till 100 av dina favoritcigarrer i Corona-storlek.

Gångjärn av premiumkvalitet och robust design säkerställer varaktig hållbarhet, medan en cederträinteriör ger ett perfekt förvaringsutrymme för dina cigarrer. Du kan hålla cigarrerna bättre organiserade med den medföljande utdragbara brickan och avdelarna. Ett par självreglerande akrylpolymerfuktare håller cigarrerna i optimalt skick. Du behöver bara lägga till destillerat vatten i luftfuktarna ungefär var fjärde vecka, så sköter de resten. Du behöver inte ens bry dig om en hygrometer.

Pegasus Bambu Humidor Frostad 100 ger en helt ny dimension till din cigarrrökning. Med sin robusta fuktkontroll är humidoren helt enkelt ett vinnande val som ger dig oändlig glädje.

Plast för upp till 100 coronacigarrer.Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
Hygrometer:
Ingen
Delare inkluderade:
2
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Nej
Material:
Trä
Färg:
Brun
Märke:
Pegasus
EAN-kod:
4260564930816

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu