Humidor Bambu svart frostad 100

Humidor Bambu svart frostad 100


-11% Rabatt
4 340 kr
4 882 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillgänglig inom 2-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
För dem som behöver mer förvaringsutrymme för cigarrer, men som också vill ha en humidor som är mycket unik och lockande i sin stil, är Pegasus Bambu Humidor Frostad Svart 100 ett fantastiskt val. Elegant, modern och med stor kapacitet, denna skönhet från teamet bakom Guy Janot-humidorerna har allt du behöver.

Den iögonfallande frostade svarta bambufinishen kommer att ge något extra till nästan alla hem eller kontor. Kombinationen av sofistikerad stil och en imponerande funktionalitet låter dig hålla upp till 100 av dina favoritcigarrer snyggt förvarade.

Locket öppnas med största lätthet tack vare gångjärn av högsta kvalitet och avslöjar en cederträinteriör. Robust konstruktion ger extra styrka och långvarig hållbarhet. En utdragbar bricka och avdelare gör att du kan hålla dina cigarrer organiserade så att du vet precis vart du ska när du är redo för en viss cigarr. Varje cigarr får konsekvent fuktkontroll med hjälp av två självreglerande luftfuktare. Tillsätt bara destillerat vatten vid behov, så behöver du inte fundera på något annat.

Med mer utrymme än skrivbordshumidorer i standardstorlek och med ett oöverträffat utseende är Pegasus Bambu Humidor Frostad Svart 100 ett pålitligt val som utan tvekan är en fröjd för ögat.
Plast för upp till 100 coronacigarrer.


Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
Utrustad med hygrometer:
Nej
Hygrometer:
Ingen
Delare inkluderade:
1
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Nej
Material:
Trä
Mått:
190 mm x 380 mm x 260 mm
Färg:
Svart
Märke:
Pegasus
EAN-kod:
4260564930908
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu