Pegasus Humidor Makassar matt konvex 80 cigarrer

Pegasus Humidor Makassar matt konvex 80 cigarrer


5 209 kr
4 629 kr

Gratis utskick
Gratis utskick
12% discount
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti

Om du inte är särskilt entusiastisk över den uppsjö av traditionella cigarrhumidorer som finns på marknaden är du inte ensam. Tack vare samma team som står bakom Guy Janot humidorer behöver du inte nöja dig med samma gamla ytbehandlingar och den tråkiga standardformen. Piffa upp ditt rum eller kontor med den uppfriskande unika Pegasus Konvex Humidor Makassar Matte 80.

Med sin långsträckta form och sina sensuella kurvor är detta fantastiska föremål långt ifrån en vanlig humidor.Den lockande makassarfanéren lyser upp med breda streck av ljusa och mörka träkorn, som vackert flyter över humidorns sofistikerade ovala form.

Cederträinteriören har gott om utrymme för upp till 80 cigarrer i Corona-storlek, som kan organiseras tack vare en avtagbar avdelare. Två självreglerande luftfuktare ger all den fuktighetskontroll du behöver. Tillsätt bara destillerat vatten så kan du vara säker på att dina cigarrer får en pålitlig och jämn luftfuktighet, så att du kan fortsätta att slappna av med en perfekt konditionerad cigarr.

Pegasus Konvex Humidor Makassar Matte 80, med solida gångjärn, är en vackert tillverkad humidor som du kan lita på kommer att hålla dina cigarrer i bästa skick under många år framöver. Unna dig själv och dina cigarrer en Pegasushumidor.

Bredd:
450 mm
Höjd:
140 mm
Vikt:
5000 g
Artikel-ID:
1421
EAN-kod:
4260564932001
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu