Davidoff Askfat Rund keramik

Davidoff Askfat Rund keramik


5,0 (2 Betyg)
1 357 kr

Tillgänglighet: Tillgänglig igen om 2-6 veckor

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Davidoff i Genève är ett av de mest prestigefyllda namnen i cigarrvärlden, och erbjuder lyxiga cigarretillbehör som har blivit det perfekta valet för cigarrkännare. För de som vill lägga en touch av elegans till sitt cigarrtrymme, erbjuder Davidoff Davidoff Porcelain Ashtray Round 1 Cigar.


Davidoff vände sig till en av de mest omskrivna leverantörerna av franskt porslin i Limoges för att skapa denna skatt. Den runda askkoppen är tillverkad av lysande vitt porslin vilket utgör en fantastisk bakgrund för en sofistikerad modern design med alternerande linjer, samt en smakfullt placerad Davidoff-logga.


Askkoppen är tillräckligt bred för att rymma nästan vilken cigarrstorlek som helst, så med hållaren kan du vila din cigarr med komfort och lätthet. Askkoppens djupa skål betyder mindre risk för att aska hopar sig och rör din cigarr medan den vilar i koppen. Den större skålen hjälper också till att förhindra aska från att blåsa ut ur koppen.


Denna askkopp är en perfekt blandning av form och funktion. Porcelain Ashtray Round 1 Cigar är ett typiskt exempel på Davidoffs kollektion och ett utsökt val för cigarrälskare som vill ha det allra bästa. Förhöj din cigarrupplevelse idag, med detta vackert designade askfat.

Typ:
Cigarraskkopp
Material:
Keramisk
Färg:
Vit
Märke:
Zino Davidoff
Artikel-ID:
51000270
EAN-kod:
7623500312348

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 5,0/5   (2 Betyg)
 100% (2 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 19 Dec 2023

Bra askkopp, helt perfekt

 31 Dec 2019