CigarSpa

CigarSpa


5,0 (1 Betyg)
4 340 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
CigarSpas slogan är Wellness for Cigars, och det ger dig en indikation på vad det världsberömda elektroniska luftfuktningssystemet CigarSpa kan göra för din cigarrsamling. Denna mångsidiga och kraftfulla enhet låter dig slappna av och koppla av, och låter luftfuktaren göra allt arbete för att hålla dina cigarrer i optimalt skick.

CigarSpa använder ett mjukt avdunstningsmembransystem som bara kräver att du tillsätter destillerat vatten var fjärde till sjätte månad. En kraftfull inbyggd mikroprocessor ger dig möjlighet att justera luftfuktigheten mellan 55% och 75% så att du kan välja den idealiska luftfuktighetsnivå för dina cigarrer.

CigarSpa har ett långvarigt batteri som inte behöver några irriterande kablar som sticker ut ur din humidor. Tillsätt bara vatten, placera den i en humidor med 50 till 500 cigarrers kapacitet, och så är det klart. En digital display låter dig hålla koll på genomsnittliga fuktnivåer, den genomsnittliga temperaturen och aktuella förhållanden. Den låter dig också veta när vattnet och batterinivån börjar bli låg.

Med sin suveräna funktionalitet och kraftfulla och lättunderhållna design är CigarSpa-befuktningssystemet helt enkelt ett av de bästa sätten att ta hand om dina cigarrer. Skäm bort dig själv och dina cigarrer med CigarSpa.Färg:
Grå
Märke:
CigarSpa

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 5,0/5   (1 Betyg)
 100% (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 28 May 2019