Colibri V-Cut Cigarrsnoppare Svart/krom

Review rating 5/5
(3 Betyg)
398SEK

Tillgänglighet: Inkommer lager om 10 dagar
  • Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
Colibri är en fantastisk källa för cigarrtillbehör av hög kvalitet som perfekt blandar stil, funktionalitet och valuta för pengarna. Det finns inget bättre exempel än en snoppare utvecklad för dig som vill njuta av varje uns av godhet som en cigarr har att erbjuda: Colibri V-Cut Cigarrsnoppare.

Colibri V-Cut Cigarrsnoppare Svart / Krom är en ergonomiskt utformad v-snoppare som omedelbart väcker uppmärksamhet med en unik finish i krom och svart. Gummit tillför ökad komfort och grepp, och detta kommer att bli en favorit bland dina cigarrtillbehör.

Det fjäderbelastade bladet frigörs från sitt låsta läge med ett enkelt knapptryck. Det knivskarpa bladet av rostfritt stål skär genom en cigarr med precision och ger en perfekt v-formad kil med upp till 7 mm djup. Detta skapar ett mer expansivt drag, så att du kan njuta av finesserna hos cigarren som ofta missas med raka snitt. Snopparen kan skära cigarrer med en ringmätare på över 60, och den kan till och med skära cigarrer i Torpedo-form, vilket inte ofta är fallet med traditionella v-skärare.

Colibri V-Cut Cigarrsnoppare levererar oklanderlig skärkraft med modern känsla. Denna pärla är ett bra val för alla speciella tillfällen, samtidigt som det är den perfekta cigarrssnopparen för vardagstillfällena.
Mått: 73 mm x 41 mm x 12 mm
Snoppartyp: V-snoppare
Material: Rosfritt stål
Antal blad: 1
Märke: Colibri
EAN-kod: 5037258036715
Vikt: 116 g
Färg: Svart
Max. ringmått: 60
Bladmaterial: Rosfritt stål
Beläggning: Ingen

Kunder som har köpt den här produkten köpte också

Humidorer - Bästsäljare

Missa inte bästsäljarna i våra TOPP 3 mest populära kategorier av # 1 Humidorer, # 2 Kabinett och # 3 Adorini Humidorer.

Kundbetyg och recensioner

Helhetsomdöme Review rating 5/5
(3 Betyg)
Review rating  
100 % (3 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating
 16 Feb 2021
Översatt från originalet på Engelska
Förmodligen den bästa skäraren.
Review rating
 17 Sep 2020
00:00 00:00