Siglo Switch Blade Snoppare Svart

Siglo Switch Blade Snoppare Svart


1,0 (1 Betyg)
-10% Rabatt
704 kr
785 kr

Tillgänglighet: Tillfälligt slut. Inget preliminärt leveransdatum.

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Det finns ett stort utbud av cigarrsnoppare på marknaden i dag, så det kan vara svårt att hitta den rätta för dina behov. Om du vill ha en skärare som kombinerar precisionsskärning, kraftig konstruktion och modern stil är Siglo Switch Blade Snoppare ett optimalt val.

Skäraren fungerar ungefär som en switchblade, som namnet antyder, där ett tryck på en texturerad knapp automatiskt öppnar knivarna. Med en snabb klämrörelse ger de två bladen i rostfritt stål ett jämnt och rent snitt. Den stora öppningen på skäraren innebär att du kan skära cigarrer med en upp till 56-ring gauge, vilket ger dig flexibiliteten att skära ett brett utbud av dina favoriter.

Den här dubbelbladiga skäraren har en glänsande svart finish som förenas med ljusa gunmetaldetaljer. Detta ger ett slående modernt utseende som garanterat kommer att glädja alla och visa sig vara det idealiska valet för alla cigarrrökningssituationer.

Siglo Switch Blade Snoppare är en kraftfull skärande enhet som balanserar form och funktion perfekt och blandar oklanderlig skärningskontroll med ett tilltalande sofistikerat utseende och känsla. Den här kommer garanterat att gå direkt till toppen av din favoritlista över cigarrtillbehör, så vänta inte, köp din idag.Snoppartyp:
Dubbelbladig snoppare
Material:
Metall
Färg:
Svart
Märke:
Siglo

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 1,0/5   (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 100% (1 Betyg)
 16 Jan 2019