Davidoff Cigarrfodral XL-3 Läder Brun Härdning

Davidoff Cigarrfodral XL-3 Läder Brun Härdning


2 020 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillgänglig inom 2-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Davidoff of Geneva ligger i framkant när det gäller design av lyxiga cigarrtillbehör, och ingenstans är det mer uppenbart än i deras serie cigarrfodral som skapats för att fira en cigarrs tre steg: bladet, härdningen och njutningen. En av favoriterna i serien är Davidoff XL-3 Curing Cigarrfodral Brunt Läder .


Denna underbara skapelse är tillverkad i Spanien av äkta kohud, som har en sofistikerad överläggsdesign applicerad med en speciell lasermärkningsteknik. Fodralet kombinerar det klassiska med det moderna, och är skräddarsydd för tre cigarrer med ringmätare på upp till en 60 och kan justeras efter längd.

XL-3 Curing Cigarrfodral fångar allas uppmärksamhet med sitt mörkbruna läder och moderna bladmönster som är tänkt att representera cigarrernas härdningsstadium. Att hålla dina cigarrer trygga när du reser har aldrig sett så bra ut.


Oavsett vart du är på väg kan du vara säker på att dina cigarrer kommer fram i perfekt skick tack vare detta skickligt utformade fodral. Dess oklanderliga kvalitet, smidiga läder och unika stil gör det till ett utmärkt val för alla cigarrentusiaster som vill fira cigarrupplevelsen. Skaffa alla tre mönster för den ultimata samlingen.

Utrustad med hygrometer:
Nej
Material:
Läder
Mått:
25 mm x 80 mm x 160 mm
Vikt:
101 g
Färg:
Brun
Märke:
Zino Davidoff
EAN-kod:
7623500333923

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu