bild 2  bild 3  bild 4
S.T. Dupont Cigarrfodral för 2 Cigarrer Svart Mattgrå 183240

S.T. Dupont Cigarrfodral för 2 Cigarrer Svart Mattgrå 183240


-10% Rabatt
2 317 kr
2 574 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillfälligt slut. Inget preliminärt leveransdatum.

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Välkommen till S.T. Duponts sofistikerade värld, där hantverk och stil smälter samman i en symbios. S.T. Dupont Cigar Case är ett mästerverk av elegans och funktionalitet som kommer att glädja varje cigarrentusiast.
Högkvalitativa material för maximalt skydd och elegans
S.T. Duponts cigarrfodral är omsorgsfullt tillverkat av de finaste materialen för att ge dina dyrbara cigarrer optimalt skydd. Den nedre delen av fodralet är tillverkat av robust metall, vilket gör det motståndskraftigt mot brott, stötar och deformation. Dina cigarrer är därmed skyddade från yttre påverkan, även när du är på språng.
Den övre delen av fodralet är tillverkat av finaste läder, Made in Spain, vilket ger en lyxig touch och kompletterar cigarrfodralets övergripande utseende. Det utsökt bearbetade lädret ger fodralet en tidlös elegans och understryker S.T. Duponts höga standard.
Elegant följeslagare för dina resor
Med plats för två av dina käraste cigarrer är det här fodralet den perfekta följeslagaren på resan. Oavsett om det gäller affärsresor eller kvällar med goda vänner, kommer dina cigarrer alltid att vara stilfullt och säkert förvarade.
Den perfekta presenten för cigarrkännare
S.T. Dupont Cigarrfodral är inte bara en investering i din egen njutning utan också en perfekt present till alla cigarrkännare. Visa dina vänner, affärspartners eller nära och kära hur mycket du uppskattar deras smak och passion.
Cigarrfodralet från S.T. Dupont - din oumbärliga följeslagare för den perfekta njutningen!
Med S.T. Dupont Cigarrfodral för 2 cigarrer svart matt grå 183240 får du inte bara ett cigarrfodral, utan ett statement av klass och stil. Detta tillbehör kombinerar funktionalitet med tidlös elegans och garanterar dig oförglömliga stunder av njutning.
Oavsett om det är för personligt bruk eller som en exklusiv gåva, kommer detta cigarrfodral att fängsla både dig och dina nära och kära. Utforska S.T. Duponts värld och berika din cigarrupplevelse med detta mästerverk av förfining.

Modell:
183240
För:
2 cigarrer
Max. ringmått:
60
Material:
Äkta läder, Metall
Längd:
160-210 mm
Bredd:
60 mm
Höjd:
35 mm
Vikt:
132 g
Färg:
Svart
Märke:
S.T. Dupont
EAN-kod:
3597390289308

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu