Xikar svart resehumidor för 60 cigarrer

1 285SEK

1 091SEK

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld
 Adorini HumiFit lösning premie 1L för fuktare 71SEK
Vätska för luftfuktare
Destillerat vatten berikat med silverjoner
Antibakteriellt
1 liter
  • Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
Den ursprungliga Xikar-snopparen lanserades på 1990-talet och fick fantastiska recensioner. Sedan dess har Xikar fortsatt att erbjuda några av de mest innovativa och pålitliga cigartillbehör som finns idag. Resande cigarrälskare har blivit lojala Xikar-fans särskilt tack vare resehumidorer som Xikar Xi 60 Resehumidor Svart.

Oavsett om du är på resande fot eller behöver extra humidorutrymme så gör denna resehumidor dig förberedd för alla cigarrtillfällen med sin hållbara konstruktion i ABS-plast. Gångjärn i rostfritt stål och två rejäla spärrar håller humidoren både luft- och vattentät. En tryckavlastningsventil säkerställer att du alltid kommer att kunna öppna behållaren relativt enkelt. En gjuten låsring låter dig lägga till ett lås för ökad säkerhet.

Inuti den attraktiva svarta humidoren ger sex uretanskumbrickor maximalt skydd till upp till 60 cigarrer. Varje bricka rymmer upp till tio cigarrer i ett stort antal storlekar. Den medföljande Xikar-kristallfuktaren fästs i locket med hjälp av magneter. Detta ger dig all befuktning du behöver för att hålla dina cigarrer i toppskick när du är på resa.

Den är stor nog för en väldigt varierad samling av cigarrer, men ändå behändig nog att ta med dig nästan var som helst, Xikar Xi 60 Resehumidor Svart kommer att visa sig vara en oumbärlig följeslagare oavsett vilket äventyr som väntar. Du kan till och med lägga till gravering för en mer personlig touch.
Märke: Xikar, Xikar
Höjd: 250 mm
Färg: Svart
Material på yttre fanér: Plast
Yttre finish: Matt, Matt
EAN-kod: 813463011373
Bredd: 180 mm
Längd: 300 mm
Hygrometer: Ingen
Lås och nyckel för att stänga humidoren: Nej, Nej
Artikel-ID: 280XI

Kunder som har köpt den här produkten köpte också

Humidorer - Bästsäljare

Missa inte bästsäljarna i våra TOPP 3 mest populära kategorier av # 1 Humidorer, # 2 Kabinett och # 3 Adorini Humidorer.

Kundbetyg och recensioner

Helhetsomdöme Ingen har utvärderat varan ännu
00:00 00:00