Xikar PuroTemp digital Hygrometer

Xikar PuroTemp digital Hygrometer


4,5 (2 Betyg)
2 925 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillfälligt slut. Inget preliminärt leveransdatum.

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Xikars grundare Kurt Van Keppel och huvuddesigner Scott Almsberger, tog Xikar från ett litet, garagebaserat företag till en av världens ledare inom cigarrtillbehör. Medan Xikar-berättelsen började med cigarrssnoppare innehåller den nu några av de mest populära och mest pålitliga hygrometrarna på marknaden. En av favoriterna är Xikar PuroTemp Digital Gauge Hygrometer.


Den digitala hygrometern levererar högkvalitativ mätkraft för både fuktighet och temperatur. Med ett relativt luftfuktighetsintervall på 20% till 95% kan enheten hantera nästan alla förhållanden och är garanterat korrekt inom +/- 2% relativ luftfuktighet. Temperaturen, ditt val av fahrenheit eller celsius, är garanterat inom +/- 1 grad. Ingen kalibrering behövs!


Ett bredare visningsområde ger ett mer modernt utseende till din humidor, och hygrometern har magnetfäste och avsmalnande baksida, så att enheten passar i nästan vilken humidor som helst som har plats för en vanlig liten hygrometer. Kontrollen av temperaturen går fort, och en smart designad digital ”avläsning” simulerar den analoga stilen hos klassiska hygrometrar med en perfekt modern twist.


PuroTemp Digital Gauge Hygrometer är sofistikerad och lätt att använda och låter dig fokusera på att njuta av den övergripande cigarrupplevelsen utan att oroa dig för cigarrernas tillstånd. När du byter batteri rekommenderar Xikar att du använder CR2025 eller motsvarande.

Färg:
Tvåfärgad
Märke:
Xikar
EAN-kod:
813463014480

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 4,5/5   (2 Betyg)
 50% (1 Betyg)
 50% (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 06 Feb 2021
 18 Jan 2020