ST Dupont X.tend MiniJet tändare Optik Vit

Review rating 4.5/5
(7 Betyg)

a150

1 046SEK

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Inte längre tillgänglig
  • Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
S.T. Dupont är ledande inom lyxiga röktillbehör och tillhandahåller överdådiga skapelser. Medan hantverkarna i Duponts legendariska verkstad har fått ett välförtjänt rykte för att utveckla tändare av elegant klassisk karaktär, vet de också hur man skruvar upp volymen och visar upp sin moderna, banbrytande sida, som de har gjort för S.T. Dupont MiniJet-serien.

S.T. Dupont MiniJet Tändare Optisk Vit är en favorit för modesinnade som vill ha kraften i en jetflamma i en häftigt modern design. Tändarens härliga vita lack och kromfinish skiljer den från de typiska tråkiga färger som vanligtvis finns på tändare.


Som den mindre kusinen i Duponts MaxiJet-serie erbjuder MiniJet samma kraftfulla vindbeständiga fackellåga, men i ett mindre, mer kompakt format. Ett snabbt och enkelt tryck på tändarens sida är allt som krävs för att släppa loss en helt justerbar jetflamma. Den låga blå flamman levererar allt du behöver och kommer att prestera som en mästare under nästan alla förhållanden. Eftersom det inte finns någon flint att byta är allt du behöver göra att fylla på med butangas när behovet uppstår. Inga bekymmer eller gissningar här! Det finns ett integrerat fönster för bränslenivå så att du vet exakt när det är dags. Fyll bara på så är den klar att användas igen. Så enkelt är det.

Enkel att använda, bränsleeffektiv och med en bekväm ergonomisk design, Duponts MiniJet kommer att leverera en pålitlig flamma när det behövs, och den kommer att göra det med stil. För dig som undrar om du kan ha en tändare som är både kraftfullt och modern är svaret helt klart: ja! Högkvalitativ presentförpackning ingår.

EAN-kod: 3597390159854
Mått: 12 mm x 33 mm x 56 mm
Märke: S.T. Dupont
Vikt: 42 g
Färg: Vit
Flammor: 1
Gas: Butan
Artikel-ID: 10030
Optimerad för piprökare: Nej
Flammtyp: Jetflamma
Material: Metall
Specialfunktioner: Ingen
Fönster för gasnivå: Ja

Kunder som har köpt den här produkten köpte också

Humidorer - Bästsäljare

Missa inte bästsäljarna i våra TOPP 3 mest populära kategorier av # 1 Humidorer, # 2 Kabinett och # 3 Adorini Humidorer.

Kundbetyg och recensioner

Helhetsomdöme Review rating 4.5/5
(7 Betyg)
Review rating  
86 % (6 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
14 % (1 Betyg)
Review rating
 07 Jan 2019
Översatt från originalet på Engelska
perfekt.
Review rating
 20 Jul 2014
Översatt från originalet på Tyska
Min fru skulle också bli glad med gåvan, allt fungerade bra, MFG Heinrich Leifert
Review rating
 08 Sep 2020
Review rating
 14 Aug 2020
Review rating
 02 Dec 2019
Review rating
 06 Apr 2014
Review rating
 11 Jul 2012
00:00 00:00