adorini Carrara Grande Deluxe Humidor

Review rating 4.5/5
(51 Betyg)

h108d

3 289SEK

2 621SEK

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Omedelbart / i lager
Få produkten levererad inom arbetsdagar
 Cigarr Heaven luftfuktare 2nd Generation 1 306SEK
- Njut av färska cigarrer i perfekt tillstånd varje gång - Styrs med mikroprocessorer. Kontrolleras via en stor LCD-skärm. Förbättrad luftcirkulation. En påfyllning räcker i flera månader. Supertyst funktion. Inga särskilda vätskor behövs. AC-operation. Passar i princip alla humidorer (fuktare).
 Adorini HumiFit lösning premie 1L för fuktare 71SEK
Vätska för luftfuktare
Destillerat vatten berikat med silverjoner
Antibakteriellt
1 liter
 CigarSpa 2 915SEK
  • Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti

Formgivarna bakom adorinis vackert utformade humidorer har här kombinerat vardagsfunktionalitet med en unika detaljer för att skapa en fantastisk humidor som dessutom är en fin detalj i alla inredningar. Carrara Grande Deluxe är skimrande vit, lockande och laddad med lyxiga funktioner, en elegant humidor som verkligen är en klass för sig.

Carrara Grande Deluxe fångar omedelbart ögat med sin högglanslackade vita finish. Färgen ger en unik kontrast till den ångade spanska cederträinredningen, som har adorinis innovativa RibTech-ventilationsribbor för förbättrad luftcirkulation. AirVent -brickorna är en annan adorini-innovation som även den möjliggör en effektivare luftcirkulation och jämnt fördelad befuktning som uppnås genom en justerbar silverpläterad akrylpolymerbaserad luftfuktare.

Den robusta humidoren är utrustad med rejäla gångjärn, en förkalibrerad hårhygrometer med högsta precision och en metallplatta gömd under cederfanéren som ger magneterna på luftfuktaren och hygrometern en smidig fastsättning. Denna generöst proportionerade humidor har även adorinis specialdesignade avdelarsystem. Två stora och två mindre horisontella avdelare, samt två vertikala avdelare, erbjuder ett flexibelt sätt att organisera dina cigarrer. Dessa kan enkelt sorteras med medföljande etiketter för avdelarklipsen, vilket gör det enklare än någonsin att hålla reda på dina cigarrer.

Carrara-humidorerna har en väletablerad fanbas, inklusive några välkända figurer från cigarrvärlden; du hittar till exempel en adorini Carrara Grande i Nick Perdomos privata vardagsrum. Vissa aficionados gillar att hänvisa till den som Apple-humidoren, på grund av den eleganta, rena och vita designen. Detta minimalistiska utseende gör humidoren till en perfekt duk för alla som vill förvandla sin humidor till ett konstverk.

Alla adorini-humidorer kommer med den berömda livstidsgarantin, så du kan vara säker på att Carrara Grande Deluxe kommer att ge dina cigarrer ett fullt fungerande och stilfullt hem under många år framöver. Plast för upp till 150 coronacigarrer.

Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor

EAN-kod: 4260128723656
Vikt: 4675 g
Inre längd på brickan: 310 mm
Inre höjd på brickan: 22 mm
Yttre finish: Hög glans
Hygrometer: Förkalibrerad hårhygrometer med hög precision, optimerad för cigarrlagring
Interiörmaterial: Extra stark ångat spanskt cederträ med ventilationskanaler
Exteriör fanér: Målat lack
Höjd: 155 mm
Lås och nyckel för att stänga humidoren: Nej
Artikel-ID: 1779
Färg: Vit
Inre bredd på brickan: 175 mm
Garanti: Adorini livstids garanti
Märke: Adorini
Material på humidorfodral: Trä
Delare inkluderade: 4
Bredd: 370 mm
Fack: 1
Mått (inre): 134 mm x 191 mm x 316 mm

Adorini Delux egenskaper

Kunder som har köpt den här produkten köpte också

Humidorer - Bästsäljare

Missa inte bästsäljarna i våra TOPP 3 mest populära kategorier av # 1 Humidorer, # 2 Kabinett och # 3 Adorini Humidorer.

Kundbetyg och recensioner

Helhetsomdöme Review rating 4.5/5
(51 Betyg)
Review rating  
61 % (31 Betyg)
Review rating  
27 % (14 Betyg)
Review rating  
2 % (1 Betyg)
Review rating  
2 % (1 Betyg)
Review rating  
8 % (4 Betyg)
Review rating
 30 Dec 2018
Översatt från originalet på Italienska
Hej! Produkten har kommit fram. Tyvärr måste den monteras så för tillfället kan jag inte säga om det fungerar eller inte. Jag måste också komma på vem som kan hjälpa mig. Så det var besvärligt. Jag förbehåller mig rätten att underrätta er om hur det går. Lite skillnader mellan de utlovade leveranstiderna och själva leveransen. DF
Review rating
 29 Dec 2018
Översatt från originalet på Franska
Mycket nöjd med humidoren; produkten ankom i utmärkt skick. Full av överraskningar inuti, bruksanvisningarna är väldigt tydliga och dessutom levereras det med ett komplett kit.
Review rating
 20 Feb 2015
Översatt från originalet på Franska
Stämmer med beskrivningen.
Review rating
 08 Jan 2015
Översatt från originalet på Franska
Fin produkt, väl förpackad, välskött.
Review rating
 26 May 2014
Den var virkelig fin.
Review rating
 29 Jan 2014
Översatt från originalet på Tyska
Humidoren är i grunden toppen. Olyckligtvis humidoren vid fronten hade en liten lackskador. Viss Divider och luftfuktare levererades felaktig. Den efterföljande service / utbyte av den skadade delen, men sprang utan att tveka och utan problem. Tack.
Review rating
 23 Jan 2014
Översatt från originalet på Tyska
Ser mycket bra, verkar utförande vara av hög kvalitet. Tyvärr bröts 3 Avde men annars riktigt fin humidor skulle köpa det igen när som helst, dock passar väl EHR inga 150 cigarrer enbart så länge det övre facket inuti är
Review rating
 20 Aug 2013
Översatt från originalet på Ryska
Bra produkt, rekommenderar jag till alla!
Review rating
 19 Nov 2012
Översatt från originalet på Franska
Mycket bra kvalitet. Exakt vad jag förväntade mig. När kommer en humidor att tillverkas som passar dubbla Coronas i bredd? Bara ytterligare 3 mm och den skulle vara perfekt.
Review rating
 06 May 2012
Översatt från originalet på Franska
Fin yta.
Review rating
 17 Jun 2021
Review rating
 11 Mar 2021
Review rating
 24 May 2019
Review rating
 12 Feb 2019
Review rating
 29 Dec 2018
Review rating
 10 Apr 2018
Review rating
 30 Nov 2017
Mer
00:00 00:00