Prometheus Humidor Macassar 50 Cigarrer Octagon

Prometheus Humidor Macassar 50 Cigarrer Octagon


5 759 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Prometheus har i tysthet blivit ett favoritval för kräsna cigarrkännare runt om i världen. Prometheus humidorer är särskilt eftertraktade för sin kombination av robust funktionalitet, elegans och högkvalitativt hantverk. En av dessa sanna publikfavoriter är Prometheus Octagon Humidor Macassar 50 Cigarrer.

Troget sitt namn har humidorn åtta sidor, som vackert accentueras av rundade kanter. Detta lockande utseende förstärks av humidorens exotiska macassar träfaner som är avslutad med en högglansig lackfinsih. Den vackra ådringen utgör den perfekta bakgrunden till ett förnicklat lockhandtag i mässing.

Robusta förnicklade gångjärn hjälper till att smidigt öppna locket och avslöjar en inredning täckt av okoume. Detta träslag är en favorit bland cigarrfantaster på grund av att det saknar doft, så cigarrernas arom och smak påverkas inte. Med plats för upp till 50 cigarrer i Corona-storlek, inkluderar interiören två avdelare som hjälper till att hålla cigarrerna organiserade. En fransktillverkad Prometheus Optima-fuktare håller cigarrerna bevarade i rätt fuktighet. Samtidigt ger en Prometheus digital hygro-thermometer dig all klimatinformation du behöver.

Prometheus Octagon Humidor Macassar 50 Cigarrer är en sofistikerad förvaringslösning som inte bara kommer att visa sig vara ett perfekt hem för din dyrbara cigarrsamling utan också ett verkligt glädjande tillägg till ditt hem eller kontor.
Plast för upp till 50 coronacigarrer.
Det vi gillar
  • Högblank lack.
Vad vi inte gillar
  • Luftfuktningssystem är inte en aktiv elektronisk luftfuktare.


Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
Utrustad med hygrometer:
Ja
Hygrometer:
Digital hygrometer
Yttre finish:
Hög glans
Delare inkluderade:
2
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Nej
Material:
Trä
Material på interiörens fanér:
Cederträ
Längd:
250 mm
Bredd:
320 mm
Höjd:
130 mm
Vikt:
3,6 g
Färg:
Brun
Märke:
Prometheus
Artikel-ID:
H-OCT50/MC
EAN-kod:
0647818302492

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu