John Aylesbury Cigarrfodral till 3 separata Coronas Ceder

John Aylesbury Cigarrfodral till 3 separata Coronas Ceder


247 kr

Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
John Aylesbury är ett konsortium av Tysklands bästa och smartaste tobakshandlare, tillverkare och designers som erbjuder ett brett utbud av populära cigarrtillbehör. En favoritplats för cigarrentusiaster på grund av den blandning av form, funktion och värde som alla deras tillbehör levererar. Ett sådant fint tillbehör är John Aylesbury Cigarrfodral 3 Halvcorona Ceder.

Denna unika skatt har en utsökt ådrad cederexteriör med metalldelar som ger ett mycket tilltalande, modernt utseende. Du kommer att vara redo för alla tillfällen med denna eleganta pärla som håller dina cigarrer säkert förvarade tills du är redo att tända dem.

Fodralets stadiga konstruktion ger idealiskt utrymme för upp till tre cigarrer i halv coronastorlek. Dra bara isär fodralet, skjut in tre cigarrer, stäng och så var det klart. Det är ett snabbt och elegant sätt att transportera dina cigarrer, oavsett om du är på väg till golfbanan, ett formellt evenemang eller bara njuter av drinkar med vänner.

Det här härliga fodralet är perfekt för fans av halvcoronastorleken och ger skydd och stil oavsett var eller när tillfället uppstår. John Aylesbury Cigarrfodral 3 Halvcorona Ceder är det perfekta sättet att skämma bort dig själv eller den speciella cigarrälskaren i ditt liv.
Utrustad med hygrometer:
Nej
Mått:
32 mm x 67 mm x 128 mm
Färg:
Brun
Artikel-ID:
Cigar Case for 3 Half Coronas Ce
Största cigarrformat:
Krona
Interiör cederträ:
Nej
Märke:
John Aylesbury
Produktvikt:
85 g
EAN-kod:
4260327152332
För:
3 cigarrer
Gjort av:
Papp
Beläggning:
Trä

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu in this language