HF Barcelona W Travel 5 vit resehumidor

HF Barcelona W Travel 5 vit resehumidor


1 835 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Att du är på språng betyder inte att du måste offra elegans och pålitlig fuktkontroll för dina cigarrer. Hf Barcelona erbjuder en utmärkt lösning för resande cigarrälskare som vill ge sina cigarrer den vård de förtjänar när de är på resande fot: Hf Barcelona Travel5 Resehumidor Vit.


Denna utsökt kompakta humidor låter dig och dina cigarrer att resa i stil med vit läderexteriör. Den enkla men ändå mycket effektiva designen har en superstark magnetisk förslutning för att hålla en yttre flärp ordentligt på plats. Detta håller cigarrerna på plats och erbjuder ett härligt samtida utseende som säkert kommer att göra ett bra intryck vart du än befinner dig.


Inne i humidoren finner du en utskjutbar bricka av okoume, som till skillnad från andra träslag inte förändrar cigarrernas smak eller arom. Du kommer att vara förberedd för alla situationer med plats för upp till 5 cigarrer, var och en på sin egen plats. En inkluderad luftfuktare säkerställer att varje cigarr får precis rätt luftfuktighet medan du är på resande fot. Tillsätt bara destillerat vatten så är du klar för resan.


Oavsett om det är en weekendresa eller en konferens så kommer Hf Barcelona Travel5 Resehumidor Vit att ge dig en unik modern stil som är så typisk för Barcelona.
Plast för upp till 5 coronacigarrer.


Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
Luftfuktare:
Svamp
Mått:
55 mm x 165 mm x 245 mm
Färg:
Vit
EAN-kod:
4260564933220

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu