HF Barcelona W Pocket vit fickhumidor

HF Barcelona W Pocket vit fickhumidor


1 221 kr

Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Många cigarrentusiaster har längtat efter dagen då ett kompakt cigarrväska av hög kvalitet dyker upp på marknaden och erbjuder både stil och pålitlig luftfuktighetskontroll. Tack vare Hf Barcelona behöver det inte vänta längre: Hf Barcelona Pocket Fickhumidor Vit.


Denna humidor i fickformat ger skydd åt dina cigarrer från skador som kan uppstå under resan. Den ger också optimal befuktning, så cigarrerna är alltid redo att plockas fram. Den snygga, minimalistiska designen har en liten luftfuktare förvarad i locket. Ta bort luftfuktaren och skruva av locket för att exponera en stans, en praktisk detalj som innebär att du alltid har en snoppare till hands när du behöver en.

Fickhumidorens skimrande vita yta kompletteras med trä- och kromdetaljer för ett distinkt och iögonfallande fodral. Insidan av okoume-trä rymmer tre av dina favoritcigarrer med en ringmätare på upp till 60, med en maximal längd på 150 mm.


Hf Barcelona Pocket Fickhumidor Vit erbjuder en glimt av Barcelonas sofistikerade och progressiva anda. Denna livfulla humidor i fickstorlek tar dina cigarrer till din valda destination på ett säkert och exklusivt vis.
Plast för upp till 3 coronacigarrer.

Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
Mått:
35 mm x 85 mm x 195 mm
Material på humidorfodral:
Trä
Luftfuktare:
Svamp
Yttre finish:
Glans
Vikt:
190 g
Färg:
Vit
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Nej
EAN-kod:
4260128729900
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu in this language