DivPro Golf Verktyg

DivPro Golf Verktyg


169 kr

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Cigarrer och golf går hand i hand och erbjuder en perfekt kombination där du kan njuta av en god cigarr medan du spelar i det fria. Precis som i cigarrvärlden finns det dock flera prylar som du kan använda när du spelar golf. Att hålla reda på dem alla kan vara frustrerande. Nåväl, det problemet har lösts med DivPro Golf Tool.

Det här innovativa verktyget samlar en handfull användbara verktyg som kommer att göra det enklare och bekymmersfritt att spela en runda på golfbanan. Den hållbara konstruktionen och det sportiga utseendet kommer att få alla att avundas ditt eleganta allt-i-ett superverktyg.

DivPro Golf Tool innehåller en bollmarkör och ett divotverktyg, som är de oumbärliga golfverktygen som måste finnas. Verktyget har också en klubbhuvudrengörare och en golfgreppssparare, som kanske kan rädda dig från ett slag extra eller två. För dem som vill njuta av en välsmakande dryck har verktyget en shotgun burköppnare. Sist men inte minst har prylen en cigarrhållare så att du kan hålla dina cigarrer borta från gräset och fria från kemikalier som kan användas för att behandla greener och fairways.

Med alla dessa mycket funktionella verktyg på ett och samma ställe kommer du att tillbringa mindre tid med att leta efter rätt verktyg och mer tid med att njuta av ditt golfspel och dina cigarrer. Det är en vinst för alla.

Vikt:
51 g
Beläggning:
Ingen
Mått:
27 mm x 30 mm x 110 mm
EAN-kod:
4260327154176
Artikel-ID:
DIV-PRO
Färg:
Silver

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu