Davidoff WSC Askkopp Porslin Union Jack

Davidoff WSC Askkopp Porslin Union Jack


4 155 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Med sitt omfattande utbud av sofistikerade erbjudanden fortsätter Davidoff från Genève att ligga i framkant i cigarrvärlden. Med lanseringen av Davidoffs utsökta Winston Churchill-serie av cigarrer, har en samling tillbehör framställts med avsikt att fira mannen och legenden. Ett perfekt exempel är Davidoff Winston Churchill Porcelain Ashtray Union Jack.


Detta färgglada askfat har den röda, vita och blåa färgen från den brittiska flaggan med samma ikoniska profil av Winston Churchill som pryder Davidoffs Winston Churchill-cigarrer. Detta askfat är skapat av de mest prestigefyllda franska porslinsstudiorna i Limoges och kommer att ge en omedelbar uppgradering till ditt cigarrökningsutrymme.


Askfatets breda skål ger gott om utrymme för din cigarraska, så att du inte behöver fundera på att tömma den medan du njuter av dina favoritcigarrer. Du behöver inte oroa dig för att cigarrer faller ner från kanten eller rullar iväg, eftersom två stora cigarrhållare infällda i kanten på askfat ger dig möjlighet att vila cigarrer av nästan vilken storlek som helst på ett säkert sätt.
< br/>
Winston Churchill Porcelain Ashtray Union Jack kombinerar nostalgi och nutid för att ge en imponerande förbättring till ditt rum eller kontor.

Mått:
4 mm x 24 mm x 24 mm
Vikt:
1212 g
Färg:
Flerfärgad
Märke:
Davidoff
EAN-kod:
7623500374759

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu