Davidoff Humidor Primos Macassar

Davidoff Humidor Primos Macassar


18 466 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Inte längre tillgänglig

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Det finns kanske inget mer prestigefyllt namn i cigarrvärlden än Davidoff i Genève. Från superpremiumcigarrer till de finaste cigarrtillbehören, Davidoff är det föredragna valet för dem som vill ha överflöd i både form och funktion. Ingenstans är detta bättre representerat än i Davidoff Primos Humidor Macassar.

Exotiskt Macassar-trä, en typ av indonesisk ebenholts, har en mörk och lyxigt rik ådring som är vackert framhävd med denna högglansiga fransktillverkade skatt. De tillplattade kanterna ger lite extra känsla åt humidorns moderna design, bara ytterligare ett exempel på Davidoffs legendariska känsla för detaljer. Kraftiga fyrkantgångjärn ger en robust och smidig öppnings- och stängningsrörelse. När du öppnar locket avslöjas en insida av afrikansk okoumé, ett träslag som nästan inte har någon arom, vilket säkerställer att tobaksnoterna i dina cigarrer inte påverkas av träets egenskaper.

Den minsta bordsmodellen i Davidoffs sortiment av humidorer är fullpackad med många av de funktioner som du hittar i dess större kusiner, inklusive Davidoffs självreglerande luftfuktare. Denna enhet ger optimal luftfuktighetskontroll för upp till 25-35 cigarrer och håller dem bevarade i en jämn miljö så att du aldrig behöver en hygrometer eller oändligt oroa dig för hur dina cigarrer mår. Luftfuktaren fästs på undersidan av locket med magneter, vilket gör det snabbt och enkelt att fylla på den när det behövs. Fyra avdelare ingår också, vilket ger dig flexibilitet att separera och sortera dina cigarrer med större lätthet.

Davidoff samlar hantverkare på toppen av sin förmåga och ställer de allra bästa designerna och högkvalitativa materialen till deras förfogande. Resultatet är en katalog fylld med några av de finaste humidorerna i världen. Davidoff Primos Humidor Macassar är ett av de finare exemplen som har gjort den till en favorit bland kräsna cigarrälskare överallt.
Plast för upp till 25-35 coronacigarrer.
Det vi gillar
  • Högblank finish på macassarfanér.
Vad vi inte gillar
  • Ingen hygrometer ingår och luftfuktaren är inte elektronisk.


Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
Hygrometer:
Ingen
Yttre finish:
Hög glans
Delare inkluderade:
4
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Nej
Material:
Trä
Material på interiörens fanér:
Cederträ
Material på yttre fanér:
Macassar
Längd:
280 mm
Bredd:
240 mm
Höjd:
115 mm
Vikt:
1500 g
Färg:
Brun
Märke:
Davidoff
Artikel-ID:
102404
EAN-kod:
7623500313666
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu