Davidoff Cigarrfodral XL-2 Brunt Läder "Enjoy"

Davidoff Cigarrfodral XL-2 Brunt Läder "Enjoy"


1 789 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillgänglig inom 2-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Davidoff från Genève är känd över hela världen för att erbjuda de mest lyxiga cigarrtillbehör som skapats speciellt för de mest krävande cigarrkännare. Ett av de finaste exemplen på Davidoffs förmåga att blanda funktionalitet, modern stil och elegans är XL-2 Enjoy Cigarrfodral Brunt Läder.

Denna del av Davidoffs serie firar de tre etapperna av en cigarr, och detta justerbara fodral är av mjukt koläder täckt med ett modernt mönster som gjorts med hjälp av en speciell lasermarkeringsprocess. Detta ger en trevlig modern touch till cigarrfodralet, som rymmer två cigarrer med ringstorlek på upp till en 60.

XL-2 Enjoy Cigarrfodral med sitt vågiga mönster representerar det sista steget i serien, "avnjutningen" av cigarren. Du kommer säkert att uppskatta detta säkra och eleganta sätt att bära dina favoritcigarrer, vart dina resor än tar dig.

Oavsett om du är på väg till kontoret eller ute på stan så vet du att dina cigarrer är redo att avnjutas till fullo. Om du vill ha ett cigarrfodral av hög kvalitet med bara lite mer personlighet är den här skönheten perfekt för dig. Skaffa alla tre fodral i serien för den ultimata samlingen.

Utrustad med hygrometer:
Nej
För:
2 cigarrer
Interiören fodrad med spanskt cederträ:
Nej
Material:
Genuine leather
Bredd:
60 mm
Vikt:
69 g
Färg:
Brun
Artikel-ID:
106764
EAN-kod:
7623500346848

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu