Colibri Eclipse Snoppare Anodiserad Orange

500SEK

Tillgänglighet: Slutsåld
  • Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
För cigarrentusiasten som kontinuerligt frustreras av cigarrsnoppare som är för slöa eller klämmer ihop cigarren, har Colibri det du har väntat på: Colibri Eclipse Snoppare.

< b>Colibri Eclipse Snoppare Anodized Orange har en imponerande stil som är både elegant och lekfullt modern. Den djupa färgen kombineras med kromdetaljer som gör den tunna snopparen till en favorit som säkert kommer att bli ditt mest uppskattade cigarrtillbehör.

Även om snopparen kan se ut som en vanliga dubbelgiljotinen så är det absolut inte en traditionell snoppare. Två stenhårda 440 blad av rostfritt stål hanterar enkelt cigarrer med ringmätare upp till 64. Men det som verkligen är unikt med denna produkt är bladens rörelse. Medan ett blad rör sig genom cigarren hålls det andra på plats. Denna effektiva klippåtgärd ger ett mjukare och renare skär som gör att du bättre kan njuta av dina cigarrer.

Med sitt attraktiva utseende, fjäderbelastade blad och innovativa skärförmåga är Colibri Eclipse Snoppare helt enkelt för bra för att glömmas bort. Detta pålitliga tillbehör kommer att tjäna dig väl i många år framöver. Den medföljande presentförpackningen gör det dessutom till en bra present för cigarrälskaren som har allt.
Mått: 68 mm x 48 mm x 9 mm
Snoppartyp: Dubbelbladig snoppare
Material: Rosfritt stål
Antal blad: 2
Märke: Colibri
EAN-kod: 5037258034094
Vikt: 85 g
Färg: Orange
Max. ringmått: 64
Bladmaterial: Rosfritt stål
Beläggning: Ingen

Humidorer - Bästsäljare

Missa inte bästsäljarna i våra TOPP 3 mest populära kategorier av # 1 Humidorer, # 2 Kabinett och # 3 Adorini Humidorer.

Kundbetyg och recensioner

Helhetsomdöme Ingen har utvärderat varan ännu
00:00 00:00