adorini läderfodral svart - dubbelbladig snoppare

adorini läderfodral svart - dubbelbladig snoppare


225 kr

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti

De som äger adorinis populära Double Blade Cutter vet hur ovärderligt verktyget är, oavsett om det är hemma, på kontoret eller på resande fot. Det finns inget bättre sätt att skydda denna oumbärliga cigarrsnoppare än med adorinis Läför derfodral Double Blade CutterBlack.

Det här fodralet i
äkta läder, som är särskiltutformatför användning med adorini Double Blade Cutter, ger ett djupt texturerat och elegant skyddande överdrag. Att skjuta in och ut snopparen ur det skyddande läderhöljet är enkelt och när skäraren väl är säkert instoppad i fodralet ger den smala designen en snygg passform som håller storleken till ett minimum och ser till att snopparen förvaras säkert tills du är redo att använda den, samtidigt som den erbjuder skydd mot ytskador. Robusta sömmar, en bred öppning och en rundad kant ger fodralet ett sofistikerat utseende som smidigt smälter samman med Double Blade Cutter's stil.

Detta enkla men vackert funktionella tillbehör erbjuder säkerhet och en touch av klass till din skärare. Läderfodralet Double Blade Cutter Black fungerar också som en perfekt tilläggsgåva och är helt enkelt ett måste för alla som har adorinis Double Blade Cutter.
Mått:
95 mm x 50 mm x 2 mm
Färg:
Svart
Märke:
Adorini
EAN-kod:
4260412686827

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu