Adorini Läderfodral Svart - check kortklippare 70

Adorini Läderfodral Svart - check kortklippare 70


222 kr

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti

Adorini's Credit Card Cigar Cutter är en publikfriare som är idealisk för dem som vill ha en snoppare med en elegant design och robust skärverkan. Vilket bättre sätt att skydda denna populära giljotin med dubbla blad än med Credit Card Cigar Cutter Läderfodral.

Det här adorini-märkta fodralet i
äkta läder , somskapatsspeciellt för adorinis Credit Card Cigar Cutter, ger ett mjukt men ändå bekvämt hem för din snoppare. Den enkla men eleganta designen gör att du kan skjuta in eller ut verktyget med en snabb och smidig rörelse. Detta garanterar att din cigarrsnoppare är väl skyddad från nycklar, mynt eller andra fickkamrater, samtidigt som den är lättillgänglig. Det smala svarta fodralet har en solid konstruktion och tilltalande rundade hörn, vilket tillsammans gör det till ett pålitligt och snyggt komplement till din snoppare i kreditkortsstorlek.

Om du redan använder av adorinis Credit Card Cigar Cutter eller om du funderar på att unna dig själv en sådan, är detta ett nödvändigt tillbehör. Det finns inga regler som säger att du inte kan visa upp lite stil samtidigt som du skyddar din investering, så förbättra din cigarrklippningsritual idag med adorini's Credit Card Cigar Cutter Läderfodral Black.

Höjd:
100 mm
Djup:
3 mm
Färg:
Svart
Märke:
Adorini
EAN-kod:
4260412686810

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu