Adorini Humidor Pyramid Deluxe L cedro

Adorini Humidor Pyramid Deluxe L cedro


5 024 kr
4 502 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 5-8 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti

**Pyramid Deluxe L Cedro**är en mycket populär humidor som är en uppdaterad design av adorinis bästsäljande Pyramid Deluxe Black-serie. Med förbättringar och alla deluxe-funktioner från originalet är Pyramid Deluxe L Cedro en cigarrälskares glädjeämne som håller cigarrerna i idealiskt skick, samtidigt som den är fokuspunkten i alla rum, oavsett om det är hemma eller på kontoret.

Den unika pyramidformade humidorn får allas uppmärksamhet med en vacker
**spansk** cederfanerutvändig finish. Detta naturliga utseende förstärks ytterligare av tilläggen av vinklade kanter längs basen av humidorn, samt fyra stödfötter som subtilt lyfter upp humidorn från ytan för ett rent och lätt utseende. Humidoren öppnas med hjälp av en robust kombination av handpolerade 24 Kt-guldkvadranthängen i guld och ett stort pianohänge. När den väl är öppnad avslöjar humidorn ett ångat foder av spansk cederfaner och en avtagbar bricka med adorinis AirVent-design för förbättrad luftcirkulation.

Upp till 96 cigarrer i Corona-storlek
**** underhålls optimalt med adorinis **akrylpolymerbaserade** Deluxe guldpläterade luftfuktare med justerbara ventilationsöppningar för ökad flexibilitet i fuktkontrollen. Luftfuktaren hålls på plats av magneter och en metallplatta som är smakfullt dold under undersidan av lockets cederträfanér. Du kan hålla ett öga på luftfuktigheten utan att ens öppna humidorn tack vare en förkalibrerad** precisionshårhygrometer**, som har integrerats i locket för extern visning.

Vertikala
och horisontella avdelare, både stora och små, ingår också tillsammans med divider etikettklämmor för större mångsidighet i cigarrorganisationen. Pyramid Deluxe L Cedro, som kröns av Adorinis legendariska livstidsgaranti, är en showstopper som kommer att ge ett varaktigt skydd för dina cigarrer, samt ge en enorm tillfredsställelse varje gång du tänder på dess perfekt konditionerade innehåll!

Hygrometer:
Förkalibrerad högsprecisions-hårhygrometer
Antal brickor:
1
Material på humidorfodral:
Trä
Material på interiörens fanér:
Cederträ
Material på yttre fanér:
Spanskt cederträ
Djup:
450 mm
Färg:
Brun
Märke:
Adorini
Garanti:
Adorini livstids garanti
Artikel-ID:
13886
EAN-kod:
4260564931196

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu in this language