Adorini Dubbelbladig Cigarrsnoppare Svart

Adorini Dubbelbladig Cigarrsnoppare Svart


4,5 (4 Betyg)
406 kr

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti

Adorini's Credit Card Cigar Cutter är en publikfriare som är idealisk för dem som vill ha en skärare med en elegant design och robust skärverkan. Vilket bättre sätt att skydda denna populära giljotin med dubbla blad än med Credit Card Cigar Cutter Leather Case.

Det här adorini-märkta fodralet i
äkta läder , somskapatsspeciellt för adorinis Credit Card Cigar Cutter, ger ett mjukt men ändå bekvämt hem för din cutter. Den enkla men eleganta designen gör att du kan skjuta in eller ut skäraren med en snabb och smidig rörelse. Detta garanterar att din ciggklippare är väl skyddad från att klampa runt med nycklar, mynt eller andra fickkamrater, samtidigt som den är lättillgänglig vid ett ögonblick. Det smala svarta fodralet har en solid konstruktion och tilltalande rundade hörn, vilket tillsammans gör det till ett pålitligt och snyggt komplement till din cutter i kreditkortsstorlek.

Om du redan njuter av adorinis Credit Card Cigar Cutter eller om du funderar på att unna dig själv en sådan, är detta ett nödvändigt tillbehör. Det finns inga regler som säger att du inte kan visa upp lite stil samtidigt som du skyddar din investering, så förbättra din cigarrklippningsritual idag med adorini's Credit Card Cigar Cutter Leather Case Black.

Snoppartyp:
Dubbelbladig snoppare
Bladmaterial:
Kirurgiskt stål
Bladursprung:
Tyskland
Antal blad:
2
Material:
Rosfritt stål
Färg:
Svart
Märke:
Adorini
EAN-kod:
4260412686933

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 4,5/5   (4 Betyg)
 50% (2 Betyg)
 50% (2 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 23 Feb 2023
 17 Sep 2020
 09 Sep 2020
 09 Jun 2020