Adorini Carbon Väska för 3 Coronas Gul/Svart Adorini Carbon Väska för 3 Coronas Gul/Svart  bild 2 Adorini Carbon Väska för 3 Coronas Gul/Svart  bild 3 Adorini Carbon Väska för 3 Coronas Gul/Svart  bild 4 Adorini Carbon Väska för 3 Coronas Gul/Svart  bild 5
Adorini Carbon Väska för 3 Coronas Gul/Svart

Adorini Carbon Väska för 3 Coronas Gul/Svart


1 619 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti

Adorini är den ultimata källan för högkvalitativa och innovativa cigarettillbehör. Om du letar efter ett cigarrfodral som sömlöst blandar högkvalitativt skydd för dina cigarrer med lyxig modern design och de hållbara, lätta egenskaperna hos kolfiber, är adorinis Carbon Case för 3 Coronas gult/svart ett absolut måste!

Detta unika och lätta fodral är en mycket stark konstruktion av äkta kolfiber och är utformad för att skydda 3 av dina favoritcigarrer i Corona-storlek, men kan även hantera Robusto-cigarrer. Visa upp din kärlek till det mest ikoniska av de kubanska cigarrmärkena med fallets iögonfallande gula och svarta färgschema. En fantastisk tätning håller cigarrerna på plats och upprätthåller jämn fuktighet från den tidpunkt då du placerar cigarrerna inuti fodralet tills dess att du äntligen öppnar det när du väl nått din destination.


Genom att kombinera tilltalande stil med hållbarhet och säkerhet för dina cigarrer är Carbon Case för 3 Coronas helt enkelt en av de bästa i sin klass. Oavsett om det är ett sätt att fira din kärlek till cigarrer eller som en extra speciell gåva för den speciella cigarrkännaren i ditt liv, kommer detta fodral med säkerhet att visa sig bli en av de mest uppskattade cigarrelaterade investeringarna du kommer att göra.

Cigarrformat:
Krona
Utrustad med hygrometer:
Nej
För:
3 cigarrer
Interiören fodrad med spanskt cederträ:
Nej
Material:
Plast
Mått:
160 mm x 26 mm x 50 mm
Vikt:
38 g
Färg:
Gul
Märke:
Adorini
EAN-kod:
4260412685783

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu