Zino ZS Tändare Blå

Zino ZS Tändare Blå


788 kr

Tillgänglighet: Tillfälligt slut. Inget preliminärt leveransdatum.

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Davidoff i Genève är känt över hela världen för lyxiga och innovativa erbjudanden och har satt standarden enligt vilken alla cigarrtillbehör bedöms. Tändare från Zino är en speciell favorit som erbjuder en perfekt blandning av tillförlitlighet, stil och valuta för pengarna. För de som är trötta på de vanliga stora och klumpiga cigarrtändaralternativen finns Zino ZS Jetflame Lighter Shiny Blue Grey Small.


Denna unika skapelse har samma kraft som sina större kusiner, men har en kompakt storlek idealisk för att ta med sig nästan var som helst. Modellen är lätt med ett behagligt, högglanslackat blågrått yttre. Med en snabb rörelse kommer du att ha en kraftfull enkel facklaflamma redo att tända din cigarr, vare sig det är inomhus eller utomhus.


Bränsletanken rymmer mycket butan för att hålla dig igång och kan tända cirka 12 cigarrer med en tank. Den otroligt bränsleeffektiva tändaren har också ett bränslenivåfönster på baksidan av tändaren, så att du alltid kan veta när det är dags för påfyllning.


Medan Zino ZS Jetflame Lighter Shiny Blue Grey Small kanske är liten i form, är det en lätt att bära, mångsidig och sofistikerad belysningsmekanism som ger all vindbeständig eld du kan komma att behöva!

Lågtyp:
Jetflamma
Fönster för gasnivå:
Ja
Mått:
55 mm x 35 mm x 8 mm
Optimerad för piprökare:
Nej
Vikt:
58 g
Färg:
Blå
Märke:
Zino
EAN-kod:
7623500373066

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu