Xikar Tändare Tre Lågor Matt Svart

Xikar Tändare Tre Lågor Matt Svart


-15% Rabatt
1 333 kr
1 580 kr

Tillgänglighet: Tillfälligt slut. Inget preliminärt leveransdatum.

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Ord som "högpresterande" och "precisionsteknik" används ofta i cigarrtillbehörsvärlden idag. Ändå beskriver dessa fraser perfekt de nyskapande skapelserna från Xikar. Om du vill ha högteknologisk design är Xikar HP3 Tändare Matt Svart det rätta valet för dig!

HP3, aka High-Performance Trippellåga, erbjuder ett modernt utseende med en klassisk mattsvart yta som står i skarp kontrast till kromdetaljerna. De eleganta ergonomiska konturerna gör tändaren lika bekväm att hålla som den är iögonfallande. Det är en riktig skatt!

Skyddslocket och tändavtryckaren som trycks ned har en honungskamsstruktur som ger ett bättre grepp som ett trevligt utseende. HP3s kraftfulla inbyggda trippelflammor ger oöverträffad kontroll och täckning, så att du kan tända dina cigarrer effektivt, oavsett väderförhållanden. Du justerar lågorna med det stora justeringshjulet på tändarens botten. Att titta på bränslenivåer har aldrig varit enklare än med HP3s stora bränslenivåfönster som är placerat på tändarens framsida.

Med sin unika utformning, imponerande flamkontroll, effektivitet och oemotståndliga utseende är Xikar HP3 är ett vinnande val för alla cigarrälskare som vill ge ett mer modernt utseende och känsla till sina cigarräventyr.

Lågtyp:
Jetflamma
Antal lågor:
3
Mått:
80 mm x 35 mm x 20 mm
Optimerad för piprökare:
Nej
Vikt:
126 g
Färg:
Svart
Märke:
Xikar
EAN-kod:
813463013223

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu