Xikar M8 Metall Snoppare Krom Silver

Xikar M8 Metall Snoppare Krom Silver


-17% Rabatt
766 kr
914 kr

Tillgänglighet: Tillfälligt slut. Inget preliminärt leveransdatum.

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Xikars legend fortsätter att växa med varje ny Xikar-produkt som släpps. Xikar X8-snopparen blev en omedelbar hit. Xikar-teamet förlitar sig aldrig på tidigare bragder utan tänkte helt nytt med Xikar M8 Metall Snoppare Krom Silver.

Xikar M8 Snoppare är av metall och levererar solid skärkraft med ett modernt och snyggt utseende. Oavsett om det är trevliga sammankomster eller formella tillfällen så är denna utsökta snoppare ett fantastiskt val.

Som med originalet X8 är Xikar M8 en unik giljotinssnoppare som kan klippa nästan vilken cigarr som helst: till och med upp till en ringmätare på 70. Medan de flesta vanliga dubbla giljotiner har två oberoende rörliga blad, har M8 ett skjutblad och ett stationärt blad . Detta ger ett renare, mer exakt skär som förhindrar att cigarren slits eller kläms. Xikar-teamet lägger en fin prägel på snopparen med ett cigarrstöd integrerat i skärets konturer.

Xikar M8 Metall Snoppare Krom Silver är ett utmärkt alternativ som ger dig precisionsskärning och mångsidighet. Unna dig det allra bästa och börja snoppa dina cigarrer på Xikars vis.
Snoppartyp:
Dubbelbladig snoppare
Antal blad:
2
Material:
Metall
Mått:
40 mm x 90 mm x 50 mm
Vikt:
80 g
Färg:
Silver, Silver
EAN-kod:
813463016996

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu