Xikar 523G2 Forte Tändare G2

Review rating 5/5
(1 Betyg)

990SEK

837SEK

Tillgänglighet: Inkommer lager om 10 dagar
  • Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
Xikars omfattande sortiment av högkvalitativa cigarrtillbehör har gjort dem till en favorit bland cigarrfans, som dras till Xikars innovativa, snygga och användarvänliga design. Det finns inget bättre exempel på detta än tändaren som Cigar Journal utnämnt till Årets tillbehör: Xikar Forte.

Xikar Forte Tändare G2 levererar den coola känsla du söker med en hot-rod inspirerad design och gunmetal-finish. Dekorativa inlägg som påminner om motorventiler ger en helt annan dimension till utseendet och känslan av denna publiktilltalande pryl.

Tändaren har en kraftfull, vindbeständig flamma som låter dig tända dina cigarrer under alla slags förhållanden. Ett tumtryck öppnar ett skyddande hölje och tänder lågan. Justera enkelt lågan tack vare ett stort justeringshjul på tändarens botten. En unik rödfärgad bränslenivåindikator gör det lättare att kontrollera bränslenivåer än det någonsin varit. Om det inte räcker för att fånga din uppmärksamhet så har tändaren också en utfällbar 7 mm stans. Du har allt du behöver, på ett och samma ställe. Det enda som saknas är cigarren.

Xikar Forte är ett mångsidigt allt-i-ett-verktyg som är redo att leverera pålitlig tändning och stansning, var och när du än behöver det. Byggd för att hålla, det här är en tändare som du kommer att kunna räkna med, år efter år.
Vikt: 105 g
Antal lågor: 1
Färg: Silver
Extra: Integrerad enkel cigarrpunch
EAN-kod: 813463017658
Bensin: Butan
Lågtyp: Jetflamma
Material: Metall
Märke: Xikar

Kunder som har köpt den här produkten köpte också

Humidorer - Bästsäljare

Missa inte bästsäljarna i våra TOPP 3 mest populära kategorier av # 1 Humidorer, # 2 Kabinett och # 3 Adorini Humidorer.

Kundbetyg och recensioner

Helhetsomdöme Review rating 5/5
(1 Betyg)
Review rating  
100 % (1 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating
 04 Jun 2019
00:00 00:00