Humidor Villaspa svart Humidor Villaspa svart
Humidor Villaspa svart

VillaSpa Humidor Svart


5,0 (5 Betyg)
15 505 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
När det gäller att hitta rätt förvaringsutrymme för dina cigarrer finns det humidorer, och sedan finns det VillaSpa humidorer. VillaSpa Humidor är en lyxig skapelse som levererar både effektiv fuktkontroll och unik modern stil. Den här konnässörfavorient är precis som ett avkopplande spa för dina cigarrer!

VillaSpa Humidor Svart ger en imponerande närvaro i alla rum med sin eleganta svarta lackfinish. Lås- och nyckeluppsättningen för ökad säkerhet och djupt satta handtag för enklare rörlighet bidrar båda till humidorns lockande stil.

Den här vackra humidoren öppnas för att avslöja en interiör av okoume, ett idealiskt träslag för humidorer som inte kommer att påverka smaken eller aromen på cigarrerna. Högkvalitativa gångjärn håller locket i smidig rörelse. Samtidigt ger två brickor på övre nivån bättre organisation av cigarrerna och utrymme för fukt att cirkulera fritt bland upp till 240 cigarrer i Corona-storlek.

Det medföljande CigarSpa-fuktningssystemet är där humidoren verkligen skiljer sig från mängden. Enheten ger precisionsfuktighetskontroll tack vare ett specialdesignat mjukt förångningsmembransystem. Du behöver bara lägga till destillerat vatten var 4:e till 6:e månad, och dina cigarrer kommer att hållas i ett stabilt, optimalt klimat.

Med en kraftfull inbyggd mikroprocessor kan du justera luftfuktigheten var som helst mellan 55 % och 75 % med bara en knapptryckning för att uppnå den perfekta nivån för dina cigarrer. Långvarig batterikraft innebär mindre underhåll och tar bort krångel med irriterande sladdar. Den digitala displayen ger dig de aktuella förhållandena i en överblick, samt medelvärden för luftfuktighet och temperatur. Den låter dig till och med veta när batteriet börjar bli svagt och när det är dags att fylla på vatten.

Med alla dessa funktioner förpackade i ett paket är VillaSpa Humidor ett fantastiskt sätt att förvara dina cigarrer som de förtjänar. Humidoren och dess robusta befuktningsfunktioner gör den helt enkelt till en av de bästa lösningarna på marknaden.
Plast för upp till 240 coronacigarrer.
Det vi gillar
  • Utrustad med ett elektroniskt befuktningssystem.
  • Brickdesign med gott om ventilationsutrymme.
Vad vi inte gillar
  • Den elektroniska luftfuktare som används i denna modell tar upp betydande utrymme inuti humidoren och kan inte fästas på locket.


Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
EAN-kod:
4260128720617
Artikel-ID:
h715
Vikt:
8000 g
Färg:
Svart
Delare inkluderade:
2
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Ja
Invändig bredd fack:
135 mm
Invändig höjd fack:
35 mm
Garanti:
24 månader
Märke:
Villaspa
Mått (inre)
430 mm x 320 mm x 150 mm
Mått:
150 mm x 430 mm x 320 mm
Material på yttre fanér:
Målat lack
Invändig längd fack:
252 mm
Hygrometer:
Digital med sensor
Fack:
2
Yttre finish:
Glans
Material:
Trä
 Kundbetyg och recensioner
 5,0/5   (5 Betyg)
 100% (5 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 16 Feb 2015

PERFEKT

 11 Oct 2011

Underbar humindor, befuktningssystemet ser bra ut och verkar mycket genomtänkt och tillförlitligt - på lång sikt kan jag inte uttala mig.

 16 Feb 2015
 25 Sep 2014
 21 Dec 2011