Svart humidor med frostad finish

Svart humidor med frostad finish


2 229 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Humidorer finns i ett ständigt växande utbud av stilar, former och storlekar, vilket gör det svårare att hitta rätt för att uppfylla dina önskemål och behov av cigarrförvaring. Frosted Finish Humidor Black förenklar sökandet och levererar robust befuktningskapacitet med en tilltalande sofistikerad stil.

Den unika humidoren drar till sig uppmärksamhet med sin frostat svarta finish och de horisontella spåren längs framsidan och sidorna som ger illusionen att den består av flera lådor. Kontrasterande trähandtag och kromaccenter ger humidorn en distinkt stil som gör den till ett populärt val för både avslappnade och formella miljöer.

Den rymliga interiören är lika tilltalande med ett foder av spansk cederträ, en avtagbar spansk cederträbricka med avdelare och hållbara kvadranthängslen. En luftfuktare skyddar upp till 75 cigarrer i Corona-storlek med hjälp av akrylpolymerkristaller som ger en pålitlig fuktkontroll för dina cigarrer. För ökad sinnesfrid kan du med en analog hygrometer hålla koll på luftfuktigheten.

Dessa funktioner kombineras med humidorens oväntade utseende för att erbjuda aficionados en cigarrförvaringslösning till ett bra pris. Det är ett vinnande val, så uppdatera ditt utrymme idag med Frosted Finish Humidor Black.
Plast för upp till 75 coronacigarrer.


Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
Luftfuktare:
Akrylpolymer kristaller
Utrustad med hygrometer:
Ja
Antal brickor:
1
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Nej
Mått:
140 mm x 360 mm x 280 mm
Invändig bredd:
320 mm
Invändig höjd:
115 mm
Artikel-ID:
563072
EAN-kod:
4033215127657
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu