Stinky Herf askkopp floor edition

Stinky Golvaskfat för cigarrer Herf Edition


5,0 (1 Betyg)
1 717 kr
1 449 kr

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Varje cigarrist behöver en bra askkopp, särskilt de som gillar att dela cigarrrökning med andra cigarrentusiaster. Stinky Cigar Floor Ashtray är ett utmärkt alternativ för stora sammankomster och för dem som är så benägna.

Stinky askkoppar är moderna legender som är kända för sin stora kapacitet och sina vindavvisande skålar. Den djupa skåldesignen skyddar askan från vind, så att den inte blåser runt och orsakar en röra eller andra olyckliga missöden. Du kommer att spendera mindre tid på att tömma askfatet med denna djupare skål, och det finns också plats för fler cigarrer. Golvversionen av Stinky cigarr askfatet har cigarrstöd eller stigbyglar för 4 cigarrer.

Det rostfria stålet gör den hållbar och lätt att rengöra, vilket gör den idealisk för cigarrfester både inomhus och utomhus. Ett golvstativ gör det enkelt att placera askfatet där det är mest praktiskt. Ett handtag för enkel transport gör att du kan flytta den säkert till en ny plats, så att den alltid kommer att vara i händelsernas centrum. Den är perfekt för loungen, uteplatsen, balkongen, kontoret eller till och med vid poolen.

Med sin robusta konstruktion, stora kapacitet och mångsidighet är Stinky Cigar Floor Ashtray ett perfekt val för de tillfällen då en vanlig askkopp helt enkelt inte duger. Samla dina vänner, tänd cigarrerna och ge en Stinky Cigar askkopp ett försök.
Material:
Rostfritt stål
EAN-kod:
718122379880
Märke:
Stinky
Bredd:
445 mm
Höjd:
445 mm
Typ:
Cigarraskkopp
Färg:
Silver
Byglar för:
8 cigarrer
Artikel-ID:
CA-ST-FL

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 5,0/5   (1 Betyg)
 100% (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 05 Jan 2022
Översatt

Nickel och mycket välgjord. Extremt pålitlig webbplats. Snabb och seriös. Rekommenderar