bild 2 bild 3 bild 4 bild 5
Stinky Cigar Askkopp hög Hamrad Rostfritt Stål

Stinky Cigar Askkopp hög Hamrad Rostfritt Stål


-10% Rabatt
637 kr
708 kr

Tillgänglighet: Tillfälligt slut. Inget preliminärt leveransdatum.

Kvantitet

 • Lägsta pris-garanti
  Lägsta pris-garanti
 • 100% Nöjdhetsgaranti
  100% Nöjdhetsgaranti

Stinky hamrad silverfärgad cigarr askkopp - imponerande och elegantVi presenterar Stinky Hammered Silver Cigar Ashtray, en anmärkningsvärd ask för cigarrälskare som söker både funktionalitet och estetik. Denna imponerande askkopp har fyra cigarrhållare och är konstruerad i två delar för enkelt underhåll. Basen fästs säkert med en skruv, vilket ger stabilitet för en stående närvaro.

Viktiga egenskaper:
 • **Imponerande design:** Den hamrade silverytan ger inte bara en touch av elegans utan förstärker också det övergripande visuella intrycket. Detta askfat är ett statement för alla cigarrentusiaster.


 • **Fyra cigarrstöd:** Askkoppen är utrustad med fyra särskilda cigarrhållare och är perfekt för socialt rökande eller för dem som tycker om att rotera mellan cigarrer.


 • **Konstruktion i två delar:** Askfatet består av två delar, vilket gör det enkelt att rengöra och slänga askan. Basen fästs säkert med en skruv, vilket garanterar stabilitet under användning.


 • **Tillverkad i Indien:** Stinky Cigar Ashtray är tillverkad med precision och omsorg och är stolt över att vara tillverkad i Indien, vilket visar på hantverksskicklighet av hög kvalitet.


 • **Stor askfångare:** Askfatet har en särskilt stor askfångare som gör att det nästan kan liknas vid ett stående askfat. Detta säkerställer en ren rökmiljö utan frekvent tömning.


 • **Mått:** Askkoppen är 16 cm hög och 17,5 cm bred, vilket ger en rejäl och stabil plattform för dina cigarrer.


 • **Cigarrhållare med märke:** Cigarrstöden visar stolt Stinkys varumärkeslogotyp, vilket återspeglar äkthets- och kvalitetsmärket.


 • **Robust och hållbar:** Askfatet är konstruerat för att vara stabilt och hållbart, vilket gör det till ett pålitligt tillbehör för din rökritual.**Om Stinky:** Stinky Cigar är känt för att producera högkvalitativa cigarrtillbehör som förbättrar rökupplevelsen. Stinky är känt för sin innovativa design och sitt engagemang för hantverk och har blivit ett pålitligt namn bland cigarrentusiaster. Med fokus på både funktionalitet och stil, Stinky produkter, inklusive denna hamrade silver askkopp, exemplifierar varumärkets engagemang för kvalitet och tillfredsställelse.

Förhöj din rökupplevelse med Stinky Hammered Silver Cigar Ashtray - en perfekt kombination av form och funktion för kräsna cigarrkonnässörer.


Modell:
CA-ST-4HSS
Byglar för:
4 cigarrer
Bredd:
175 mm
Height:
160
Vikt:
468 g
Färg:
Silver
Märke:
Stinky

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu