S.T.Dupont flints - 8pc red

ST Dupont Flints 8 st Röda


5,0 (1 Betyg)
-8% Rabatt
32 kr
35 kr

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
S.T. Dupont-tändare är bland de finaste i världen, så det är bara de bästa underhållsprodukterna som ska användas för att hålla dem i bästa möjliga skick. För ägare av någon av Duponts legendariska tändare i flintstil är endasta officiell S.T. Dupont flints gott nog.

S.T. Dupont Flints 8 st Röd är
samma flints som används i Duponts verkstad och är det enda flintvalet för dina Dupont Ligne 8, Ligne D, Mon Dupont eller Liberté-tändare. Varje Dupont röd flint är dimensionerad uteslutande för optimal prestanda i dessa specifika tändare, vilket garanterar en högkvalitativ gnista och ett väl fungerande tändsystem.

Andra märken kan slita på din tändare och drastiskt försämra dess effektivitet, för att inte nämna dess tillförlitlighet. Varje paket med åtta flintar ger timmar av gnistrande godhet och i kombination med S.T. Dupont-bränsle håller det din tändare i optimalt skick samtidigt som du lägger år till dess livslängd.

Att använda S.T. Dupont flints kommer inte bara att förbättra din tändares övergripande funktionalitet, utan det kommer även att säkerställa att tändarens garanti inte upphävs vilket kan hända om det fastställs att flint av dålig kvalitet eller dåligt passform använts, vilket verkligen gör det värt att använda rätt flints! Så ge din tändare det bästa marknaden har att erbjuda.

Vikt:
1 g
Färg:
Röd
Märke:
S.T. Dupont
Längd:
40 mm
Bredd:
4 mm
Höjd:
45 mm
EAN-kod:
3597390000217

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 5,0/5   (1 Betyg)
 100% (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 07 Dec 2023