Siglo träfodral macassar ebenholt Robusto för 3 cigarrer

Siglo träfodral macassar ebenholt Robusto för 3 cigarrer


5,0 (1 Betyg)
3 351 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
För dig som vill ha ett cigarrfodral som erbjuder mer skydd än läderfodral, men ändå mvill åt den elegans som läderfodralen erbjuder, är Siglo-kollektionen med lyxiga cigarrtillbehör ett optimalt val. En av favoriterna är den eleganta Siglo Träfodral Macassar Ebony 3 Robusto.


Alla fodral är maskinskurna och tillverkad av macassar från Sydöstra Asien. Fodralets diamantlack fångar vackert träkstrukturens kontrasterande ljus och mörker. Det här fantastiska utseendet drar verkligen blickarna till sig, vilket ger dig en känsla av stolthet varje gång du använder det.


Oavsett vart du befinner dig så kan du alltid ha upp till tre av dina cigarrer i standard Robusto-storlek till hands, säkert förvarade i tre separata utrymmen. Det tvådelade fodralet skjuts enkelt ihop tack vare sin precisionsdesign för en sömlös passform. Du behöver inte oroa dig för att fodralet öppnas av misstag, två magneter håller det på plats och ger dig lite extra sinnesfrid.

Oavsett om du behöver ett fodral för de mer formella angelägenheterna eller bara vill kunna ta med dig dina cigarrer vart du än går, så är Siglo Träfodral Macassar Ebony 3 Robusto ett bra alternativ som ger dig ett sofistikerat sätt att njuta av dina cigarrer utanför hemmet.

Cigarrformat:
Robust
För:
3 cigarrer
Material:
Trä
Färg:
Brun
Märke:
Siglo

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 5,0/5   (1 Betyg)
 100% (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 27 May 2020