Siglo Seki Snoppare Tan

Siglo Seki Snoppare Tan


1 711 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillfälligt slut. Inget preliminärt leveransdatum.

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Många cigarrsnoppare som finns tillgängliga idag försöker imponera med komplexa konstruktioner, men det ursprungliga syftet med skäraren går ofta förlorat: att leverera ett rent och exakt snitt utan att skada cigarren. Formgivarna bakom Siglo-serien av premiumtillbehör har tagit ner cigarrklippning till dess mest ursprungliga nivå med Siglo Seki Snoppare.

Snopparens minimalistiska design har de finaste bladen från mästersvärdsmästarna i Seki, den japanska staden känd för sina svärd, i fokus. Dessa hantverkare, som är kända för att ha tillverkat världens finaste samurajsvärd, vänder sina förmågor till att smida ett otroligt vasst, vinklat stålblad. Ett hål i mitten av bladet minskar ytkontakt och dragkraft, vilket gör det idealiskt för att skära igenom cigarrer rent utan att skada cigarren. En stor öppning gör att du kan skära de största cigarrerna med självförtroende.

Ett läderhandtag och matchande läderpåse ger en modern känsla till snopparens slanka profil. Den eleganta designen gör den till en idealisk ficksnoppare och är till och med smal nog att passa i en plånbok.

Siglo Seki Snoppare är en perfekt blandning av funktionalitet, kraftfull skärkraft, bärbarhet och sofistikering. Det är en vinnande kombination som du inte vill missa.

Snoppartyp:
Enkelbladig snoppare
Material:
Rostfritt stål
Färg:
Brun
Märke:
Siglo
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu