Siglo Bullet Snoppare AC Glossy Svart

Siglo Bullet Snoppare AC Glossy Svart


-11% Rabatt
920 kr
1 038 kr

Tillgänglighet: Tillfälligt slut. Inget preliminärt leveransdatum.

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Oavsett om du är trött på att bära runt på skrymmande snoppare eller om du har svårt att hålla reda på dina verktyg, är nyckelringsstansar lösningen. Men många av dessa saknar kvalitet i både form och funktion. Det är där Siglo Bullet Cutter kliver in för att rädda dagen.

Siglo Bullet Cutter AC Lack Svart är idealisk för den kräsna aficionadon som är på språng. Den har en unik avsmalnande design som inspirerats av en kula. Snopparem är tillverkad av mässing och legering med en glansig svart finish för en spännande look av sofistikering.

En robust nyckelring gör det enkelt att hålla stansen nära, utan att ta upp mycket plats i fickan. En intern låsmekanism inuti skäraren håller ett cirkelformat blad säkert och tryggt tills det är dags att snoppa din cigarr. Med en snabb vridning av det yttre skalet kommer bladet fram för att ge ett snoppa din cigarr med precision. När du är klar är det bara att vrida tills bladet återigen är dolt. Så enkelt är det.

Med sinanvändarvänlighet och eleganta design är Siglo Bullet Cutter det perfekta valet om du vill njuta av cigarrer och resa med oklanderlig stil. Den medföljande skyddande sammetspåsen och presentförpackningen gör den till en utmärkt present.

Snoppartyp:
Cigarrpunch
Material:
Metall
Färg:
Svart/Krom
Märke:
Siglo
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu