Prometheus Humidor Octagon Valnöt 100 cigarrer

Prometheus Humidor Octagon Valnöt 100 cigarrer


6 128 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Prometheus är en favorit för cigarrkännare som vill ha en humidor som kombinerar form och funktion . Octagon-serien är kanske det mest utsökta exemplet. Dessa humidorer säkerställer att cigarrerna hålls i perfekt skick, samtidigt som den erbjuder en raffinerad elegans. Prometheus Octagon Humidor Walnöt 100 Cigarrer kommer att visa sig vara ett utmärkt val.

Som namnet på serien antyder har varje humidor åtta sidor för ett unikt åttakantigt hem för din värdefulla cigarrsamling. Denna formsköna humidor är prydd med en glänsande valnötsfanér med vacker trämarmorering. Detta slående utseende fulländas av ett nickelpläterat mässingshandtag.

Humidorens inredning är av okoume, ett träslag som uppskattas för användning i humidorer på grund av sin avsaknad av doft, vilket undviker att påverka smaken eller aromen av cigarrer som vissa andra träslag kan göra. Tre medföljande avdelare låter dig sortera upp till 100 cigarrer i Corona-storlek, och starka nickelpläterade gångjärn gör att locket fungerar felfritt. Den fransktillverkade Prometheus Optima-fuktaren ger noggrann fuktningskontroll, som du kan hålla koll på med Prometheus digitala hygrotermometer

Sofistikerad till sin karaktär men ändå underbart strömlinjeformad till sin funktion, Prometheus Octagon Humidor Valnöt 100 Cigarrer kan visa sig vara den humidor som du alltid har letat efter.

Det vi gillar
  • Högblank lack.
Vad vi inte gillar
  • Luftfuktningssystemet är inte en aktiv elektronisk luftfuktare.
Hygrometer:
Digital hygrometer
Yttre finish:
Hög glans
Delare inkluderade:
3
Material på yttre fanér:
Valnötsträ
Längd:
245 mm
Bredd:
420 mm
Höjd:
130 mm
Färg:
Brun
Märke:
Prometheus
Artikel-ID:
H-OCT100/WL
EAN-kod:
0647818302608

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu