Porsche Design P3691 svart

12 656SEK

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Inkommer lager om 10 dagar
  • Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
Dagens Porsche Design Studios utvecklades med grundaren Ferdinand Alexander Porsches passion för att skapa produkter som kombinerar avancerade material med en avskalad estetik. Samma filosofi som hjälpte Ferdinand att designa den legendariska Porsche 911 är kärnan i Porsche Designs populära sortiment av cigarrtillbehör. För dig som vill ha ett smidigare sätt att fukta dina cigarrer utvecklade Porsche Design en av sina mest spännande produkter hittills, Porsche Design P3691 Cigarrcylinder Svart.


Denna unika < b>befuktningscylinder kommer omedelbart att ge en modern touch till alla hem eller kontor med ett massivt aluminiumhölje i svart, med en dekorativ kolfiberinsats . Den nytänkande designen lägger till ett inslag av spänning som sällan ses i luftfuktare, vilket framkallar bilder av adrenalinet på banan i en av Porsches legendariska superbilar.

Designerna använde alla de senaste teknikerna för att ge denna stiliga behållare en genialt enkel design med en toppdel som glider över basen för att ge en perfekt förslutning. Denna mycket effektiva lufttäta konstruktion håller upp till 25 cigarrer i coronastorlek, snyggt förseglade i upprätt läge. En fri luftfuktare är enkel att fylla på och säkerställer att varje cigarr får den exakta luftfuktighet, från topp till botten, som den behöver. När det är dags att koppla av med en cigarr vet du att du har en redo.

Porsche Design P3691 Cigarrcylinder Svart sätter Porsche Design Studios på banan, och med stor effekt visas Ferdinand Porsches känsla för att destillera form och funktion ner till dess elementära kärna. Denna härligt samtida behållare kommer att leverera tillförlitlig precisionsfuktning i en stil som endast Porsche Design kan erbjuda. Den kommer säkert att locka jubel från publiken och ge dig välförtjänt nöje, varje dag.

Plast för upp till 25 coronacigarrer.

Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
EAN-kod: 4046901636692
Vikt: 1765 g
Beläggning: Kol
Mått: 122 mm x 122 mm x 198 mm
Hygrometer: Ingen
Gjort av: Aluminium
För: 25 cigarrer
Interiörmaterial: Aluminium
Artikel-ID: 52210
Märke: Porsche Design
Integrerad hygrometer: Nej
Färg: Svart
Exteriör fanér: Kol
Cigarrformat: Krona
Interiör cederträ: Nej

Kunder som har köpt den här produkten köpte också

Humidorer - Bästsäljare

Missa inte bästsäljarna i våra TOPP 3 mest populära kategorier av # 1 Humidorer, # 2 Kabinett och # 3 Adorini Humidorer.

Kundbetyg och recensioner

Helhetsomdöme Ingen har utvärderat varan ännu
00:00 00:00