Porsche Design P3691 svart

Porsche Design P3691 svart


14 742 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Dagens Porsche Design Studios utvecklades med grundaren Ferdinand Alexander Porsches passion för att skapa produkter som kombinerar avancerade material med en avskalad estetik. Samma filosofi som hjälpte Ferdinand att designa den legendariska Porsche 911 är kärnan i Porsche Designs populära sortiment av cigarrtillbehör. För dig som vill ha ett smidigare sätt att fukta dina cigarrer utvecklade Porsche Design en av sina mest spännande produkter hittills, Porsche Design P3691 Cigarrcylinder Svart.


Denna unika < b>befuktningscylinder kommer omedelbart att ge en modern touch till alla hem eller kontor med ett massivt aluminiumhölje i svart, med en dekorativ kolfiberinsats . Den nytänkande designen lägger till ett inslag av spänning som sällan ses i luftfuktare, vilket framkallar bilder av adrenalinet på banan i en av Porsches legendariska superbilar.

Designerna använde alla de senaste teknikerna för att ge denna stiliga behållare en genialt enkel design med en toppdel som glider över basen för att ge en perfekt förslutning. Denna mycket effektiva lufttäta konstruktion håller upp till 25 cigarrer i coronastorlek, snyggt förseglade i upprätt läge. En fri luftfuktare är enkel att fylla på och säkerställer att varje cigarr får den exakta luftfuktighet, från topp till botten, som den behöver. När det är dags att koppla av med en cigarr vet du att du har en redo.

Porsche Design P3691 Cigarrcylinder Svart sätter Porsche Design Studios på banan, och med stor effekt visas Ferdinand Porsches känsla för att destillera form och funktion ner till dess elementära kärna. Denna härligt samtida behållare kommer att leverera tillförlitlig precisionsfuktning i en stil som endast Porsche Design kan erbjuda. Den kommer säkert att locka jubel från publiken och ge dig välförtjänt nöje, varje dag.
Plast för upp till 25 coronacigarrer.


Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
EAN-kod:
4046901636692
Artikel-ID:
52210
Vikt:
1765 g
Färg:
Svart
För:
25 cigarrer
Märke:
Porsche Design
Integrerad hygrometer:
Nej
Exteriör fanér:
Kol
Cigarrformat:
Krona
Material på interiörens fanér:
Aluminium
Interiör cederträ:
Nej
Hygrometer:
Ingen
Invändig bredd:
103 mm
Mått:
122 mm x 122 mm x 198 mm
Material:
Aluminium
Invändig höjd:
103 mm
Beläggning:
Kol

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu