Pegasus Humidor Makassar matt 35

Pegasus Humidor Makassar matt 35


-11% Rabatt
3 857 kr
4 340 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillgänglig inom 2-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Pegasus-serien av humidorer är ett bevis på att du inte behöver välja mellan stil och funktion. Du kan få det bästa av båda världarna. Från samma team som står bakom de berömda Guy Janot-humidorerna erbjuds nu Pegasus-humidorerna, en blandning av experthantverk, kraftfull fuktighetskontroll och sofistikerad stil. Ingenstans demonstreras detta bättre än med den mångsidiga Pegasus Makassar Humidor Frostad 35.

En frostad lackfinish framhäver vackert de ljusa och mörka bruna färgerna i den exotiska makassarfanéren. Den rikligt texturerade trästrukturen ger sofistikerad stil till vilken inredning som helst samtidigt som den ger förvaringsutrymme för upp till 35 cigarrer i Corona-storlek.

Gångjärn av premiumkvalitet och robust design ger varaktig hållbarhet. Locket hålls stadigt på plats med hjälp av en uppsättning magneter. Detta ger dig extra säkerhet så att du kan använda humidoren när du är på språng. Håll cigarrerna organiserade i cederträinteriören med den inkluderade avdelaren. Varje cigarr kommer att fuktas ordentligt av den självreglerande akrylpolymerfuktaren. Tillsätt bara destillerat vatten så sköter den resten.

Denna skatt kombinerar stil och funktionalitet med flexibiliteten att ta med den på vägen. Det gör Pegasus Makassar Humidor Frostad 35 till ett vinnande alternativ som garanterat kommer att behaga oavsett om det är hemma, på kontoret eller någonstans däremellan.

Utrustad med hygrometer:
Nej
Material:
Trä
Längd:
280 mm
Bredd:
220 mm
Höjd:
110 mm
Färg:
Brun
Märke:
Pegasus
Artikel-ID:
1407
EAN-kod:
4260564930762
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu