Montecristo Cigar Leathercase 6 cigars

Montecristo läder cigarrfodral 6 cigarrer


1 743 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Inte längre tillgänglig

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Montecristo är kanske ett av de mest kända cigarrmärkena genom tiderna, och finns det något bättre sätt att visa din kärlek till de legendariska cigarrerna än med ett Montecristo-cigarrfodral? Snyggt och mångsidigt, Montecristo Läder Cigarrfodral 6 Cigarrer är en klassiker som du garanterat kommer att få stor glädje av.

Detta skickligt utformade fodral är tillverkat av det finaste äkta läder för en mjuk och smidig känsla. Detklassiskt svarta fodralet har ett fängslande texturerat mönster, vilket ger en idealisk bakgrund för en försilvrad och svart emaljknapp med den berömda Montecristo-logotypen. Den perfekt placerade logotypen understryks av den v-formade yttre delen av fodralet för ett tilltalande, distinkt utseende.

Fodralets inre och yttre delar glider elegant isär för att rymma upp till sex cigarrer i Corona-storlek. Den tvådelade designen ger dig flexibiliteten att bära cigarrer av varierande längd, så att du alltid har rätt cigarr för situationen.

Montecristo Läder Cigarrfodral 6 Cigarrer är en elegant skapelse som hyllar det varaktiga arvet från Montecristo-cigarrerna och är ett måste för den inbitne Montecristo-fantasten. Med en stilig presentförpackning är detta fodral en perfekt present.

Cigarrformat:
Krona
Vikt:
101 g
Interiören fodrad med spanskt cederträ:
Nej
EAN-kod:
4260327152257
Material:
Äkta läder
Märke:
Habanos
Kapacitet:
6 cigarrer
Färg:
Svart
Mått:
15 mm x 143 mm x 15 mm
Integrerad hygrometer:
Nej

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu