Makassar Humidor

Makassar Humidor


1 659 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillgänglig inom 2-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Det exotiska makassar är känt för sina vackra färger och korn och används i några av världens lyxigaste humidorer. Makassar-humidoren här kombinerar perfekt makassarträets överflöd med modern stil och värde för det ultimata alternativet för äkta aficionados.

Den här skapelsen framhäver makassarets omväxlande ljusa och mörka korn med en högglansig pianofinish. Ett förkromat handtag och matchande fötter kombineras med humidorns långsträckta form för att skapa ett behagligt sofistikerat utseende som kommer att uppgradera inredningen i varje hem eller kontor.

Humidorens interiör har ett foder av spansk cederträ komplett med två avdelare, vilket gör att du bättre kan organisera upp till 25 cigarrer i Corona-storlek. En rund luftfuktare i akrylpolymer fästs på undersidan av locket, vilket säkerställer att dina cigarrer hålls i optimal luftfuktighet. Du behöver bara tillsätta destillerat vatten. Det finns också gott om utrymme för dig att lägga till en hygrometer för att hålla bättre koll på luftfuktigheten.

Humidorens fantastiska utseende, flexibilitet och värde gör den till en publikfavorit av högsta klass. Ge dina cigarrer ett ordentligt hem och förbättra eller utöka ditt cigarrutrymme idag med Makassar Humidor. Uppgradera med en precisionshårhygrometer för exakta avläsningar av luftfuktigheten.

Utrustad med hygrometer:
Nej
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Nej
Material:
Trä
Färg:
Brun
Artikel-ID:
561335
EAN-kod:
4033215085360

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu