bild 2  bild 3  bild 4  bild 5
Lubinski Cigarrfodral Läder 2 Robusto cognac

Lubinski Cigarrfodral Läder 2 Robusto cognac


-10% Rabatt
408 kr
454 kr

Tillgänglighet: Tillfälligt slut. Inget preliminärt leveransdatum.

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Presentera dina dyrbara cigarrer med elegans och stil i detta utsökta cigarrfodral i äkta läder från det kända italienska varumärket Lubinski. Det högkvalitativa fodralet i snygg cognacston rymmer två cigarrer i det populära Robusto-formatet och är ett oumbärligt tillbehör för alla kräsna cigarrälskare. Naturligtvis rymmer det även andra format utöver det klassiska Robusto-formatet.
Cigarrfodralet övertygar redan vid första anblicken med sin sofistikerade design och den eleganta färgen på **premiumlädret**. Det smidiga lädret ger fodralet en lyxig känsla och skyddar dina värdefulla cigarrer från yttre påverkan som tryck och stötar. Fodralet kombinerar funktionalitet med estetik och är ett verkligt konstverk när det gäller **hantverksskicklighet**.
Fodralets insida är fodrad med ett mjukt, fint tyg som ger cigarrerna extra skydd och bevarar deras aromer. Fodralets perfekt anpassade storlek säkerställer att dina cigarrer hålls säkert på plats utan att ta upp för mycket utrymme. Nu kan du enkelt och elegant ta med dig dina cigarrer överallt, oavsett om det gäller resor, speciella tillfällen eller för att avnjuta i ditt favoritrum.
Lubinskis cigarrfodral är inte bara en funktionell accessoar utan också ett blickfång. Den subtila präglingen **av varumärkets logotyp** på fodralets framsida ger det en touch av exklusivitet. Det är en symbol för högsta kvalitet och hantverksskicklighet som drar till sig uppmärksamheten från andra cigarrentusiaster.
Oavsett om det blir en personlig belöning eller en gåva till en cigarrentusiast, kommer Lubinski cigarrfodral inte att göra dig besviken.

Modell:
MA 1232 G
Max. ringmått:
52
Material:
Äkta läder
Längd:
115-170 mm
Bredd:
60 mm
Höjd:
22 mm
Vikt:
56 g
Färg:
Röd
Märke:
Lubinski
EAN-kod:
4251886129781

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu