Lotus Cut 200 Cigarrsnoppare Cut 201 Mattsvart

608SEK

Tillgänglighet: Inkommer lager om 10 dagar
  • Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
Lotus är en favorit bland cigarrentusiaster på jakt efter cigarrtillbehör som är snygga, innovativa och funktionella. Lotus Cut 200 är ett perfekt exempel som ger precision på cigarrsnoppningen, samtidigt som det är en elegant skapelse.

Den smala profilen och den unika designen och skärkraften gör detta verktyg till en oumbärlig följeslagare. Genom att trycka på en knapp öppnas snopparens yttre hölje och superskarpa 440 rostfria tyska blad släpps ut. Sätt in cigarrhuvudet i snopparen och pressa tillbaka knivarna: med en enkel saxliknande rörelse levererar knivarna en exakt snoppning av cigarrer med en ringmätare på upp till 58.

Lotus Cut 200 Cigarsnoppare Cut 201 Matt Svart skär inte bara cigarrer, utan gör det med stil. Det vackert moderna utseendet kommer att visa sig vara perfekt för både kvällarna i staden såväl som de lugna dagarna vid poolen.

Med sin balanserade skärkraft, sofistikerade utformning, smala form och tillförlitlighet, är Lotus Cut 200 Cigarrsnoppare ett vinnande val för alla cigarrälskare. Nöj dig inte med det vanliga, skäm bort dig själv med en Lotus-snoppare.
Vikt: 95 g
Färg: Svart
Max. ringmått: 58
Antal blad: 2
Märke: Lotus
Snoppartyp: Dubbelbladig snoppare
Material: Metall
Punch diameter: 23 mm
Bladmaterial: Rosfritt stål
EAN-kod: 894236004259

Humidorer - Bästsäljare

Missa inte bästsäljarna i våra TOPP 3 mest populära kategorier av # 1 Humidorer, # 2 Kabinett och # 3 Adorini Humidorer.

Kundbetyg och recensioner

Helhetsomdöme Ingen har utvärderat varan ännu
00:00 00:00