Lecerf Cigarillo Case Leather black for 6 Cigarillo

Lecerf Läderfodral till 6 Cigarillos svart


5 (3 Betyg)
462 kr

Tillgänglighet: Tillfälligt slut. Inget preliminärt leveransdatum.

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Nuförtiden verkar det som om cigarrvärlden är fylld av cigarrfodral i alla tänkbara storlekar, former och typer. För fans av mindre cigarrer finns det dock inte många högkvalitativa alternativ att välja mellan. Lecerf har löst detta dilemma med ett fodral gjort speciellt för små cigarrer: Lecerf Läderfodral 6 Cigarillos Svart.

Detta mjuka och smidiga kalvskinnsläderfodral är tillverkat i Spanien till högsta standard. Det svarta lädret accentueras av en snygg Lecerf-märkt detalj som ger ett sofistikerat och modernt utseende.

Med den här eleganta juvelen kommer du att kunna ha med dig ett rikligt utbud av dina favoritcigarillos, oavsett var du befinner dig. Det tvådelade fodralet skjuts isär för att avslöja utrymme för sex cigarrer med ett ringmått på cirka 24 eller mindre. Fodralets teleskopiska design kan justeras till olika längder, vilket ger dig flexibilitet att bära med dig en mängd olika cigariller som passar för olika tillfällen.

Små cigarrer förtjänar att förvaras med stil och lyx, precis som större cigarrer, och det här fodralet levererar på alla punkter. Så njut av dina cigariller med mer stolthet och tillfredsställelse än någonsin tidigare med ett Lecerf Läderfodral 6 Cigarillos Svart.
Djup:
100 mm
Interiören fodrad med spanskt cederträ:
Nej
EAN-kod:
4260327153780
Färg:
Svart
Cigarrformat:
Cigarett
Utrustad med hygrometer:
Nej
Gjort av:
Äkta läder
Märke:
John Aylesbury
Artikel-ID:
CF 6/0909V
För:
6 cigarrer

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 5/5   (3Betyg)
 100% (3 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 12 Aug 2020
 17 Jul 2017
 03 Jun 2017